Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor lehet enni májat...

Most akkor lehet enni májat terhesség alatt vagy nem?

Figyelt kérdés
Terhességem elején járok. Mindenhol mást írnak, mit lehet enni. Egyik helyen azt írják lehet enni májat terhesség alatt, míg máshol azt írják, hogy nem szabad. Most akkor mi is az igazság?
2014. febr. 24. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, mértékkel (max. heti egyszer). Mert azért mégiscsak méregtelenítő szerve az az állatnak!

És nagyon alaposan süsd meg! De gondolom ezt nem kell mondani :)

Pasztörizálatlan tejtermékeken és nyers húson, tojáson kívül bármit ehetsz! Na jó, a penészes sajtokat is kerüld :)

2014. febr. 24. 15:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy nincs igazság.

Vagyis van, az amit te a magadénak érzel (:

Én minden eszem amit megkívánok. Pl. imádom a lágytojást, a májat, sushit. És eszem is őket. Na nem minden nap, de néha-néha jól esik.

A dokim annyit mondott, hogy babát várok nem beteg vagyok.

Szerintem azt például sokkal fontosabb lenne hangsúlyozni, hogy a folyadékpótlásról ne feledkezzenek meg a kismamák.

Kisebb az esélye a fejfájásnak, segíti a salakanyagok kiürülését és nem utolsó sorban a bőrnek is kincs!

Örömteli várandósságot és boldog babát kívánok!

20 hkm

2014. febr. 24. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:

lehet enni, főleg a kacsamáj, ami ilyenkor nagyon hasznos, mert tele van magnéziummal, és az állati magnézium jobban felszívódik, mint a növényi.

Másrészről - ahogy az előttem szólok is írták - ez egy méregtelenítő szerv, így jó tulajdonságai mellett jó sok szeméttel is tele van. Szerintem bátran ehetsz 2-3 hetente, ennél sűrűbben szükségtelen. Én is ettem/eszem mert nagyon szeretem.

2014. febr. 24. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!