Tegnap voltunk 4D-s ultrahangon,16 hetes vagyok és egyértelműen megmondták hogy kisfiú lesz. Ezt biztosra vehetem?
Figyelt kérdés
Nem mintha nem bíznék bennük, de mivel korai még a terhesség a tapasztalataitokra lenék kiváncsi. Itt van a 2D-s kép ami alapján megállapították: [link] 2014. febr. 23. 15:05
1/13 anonim válasza:
Ez bizony kukac golyszikkal:) gratulalok!;)
Nekem is fiam lesz:)
2/13 anonim válasza:
Mondanám, hogy eléggé biztos, de épp múlt héten okozott egy ismerősömnél kisebb sokkot egy ilyen vizsgálat.
13 hetesen 4Dn azt mondták ez bizony tuti kisfiú. 6 héttel később egy másik orvos, másik 4Ds géppel nézte, ő azt mondta kislány. Múlt héten lett meg a vérvétel eredménye. Az anyai vérben lévő magzati DNS alapján egyértelműen kislány :D
3/13 anonim válasza:
Elso vagyok. Ez akkor egy kis remenyt ad szamomra:) nekem 12het4naposan mondtak 4Dn hogy 100000000000%fiu. Lattuk is a kukit.
En nagyon lanyt szerettem volna. Bar mar nem hiszem hogy lany lesz
....de jo lett volna
4/13 A kérdező kommentje:
Igen igazából én is ezért tettem fel a kérdést világ életemben kislányt akartam persze az a legfontosabb hogy egészséges de nem tagadom kicsit csalódott voltam :)
2014. febr. 25. 00:54
5/13 anonim válasza:
7/13 A kérdező kommentje:
én mondjuk ebből nemtom megállapítani de annyi biztatást tudok neked mondani hogy nekem a 12 hetes ultrahangon azt mondták hogy most még nem mondanak semmit mert ilyenkor még biztosat ugyse tudnának mondani meg azt is olvastam több helyen hogy a 12 hetesen normális ultrahangos nemis mond semmit inkább. ugyhogy neked még mindig több esélyed van mint nekem. :/
2014. febr. 26. 23:03
8/13 anonim válasza:
Ismerosom kislanyara valtig allitottak hogy fiu.
aztan lany lett:) ne adjuk fel!:))))
Bar en mar nem hiszem hogy lany lesz
9/13 A kérdező kommentje:
A remény hal meg utoljára:)
2014. febr. 27. 17:04
10/13 A kérdező kommentje:
egyébként merre laksz?
2014. febr. 27. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!