Milyen amikor vizesedik a láb? A boka vizesedik vagy a lábfej?
Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok,és pár napja észre vettem mintha meg lenne kicsit dagadva a lábfejem,de csak a lábfejem a bokám nincs.Ez vizesedés lenne?2014. febr. 22. 21:28
1/5 anonim válasza:
Nyomd meg az ujjaddal, ha megmarad a helye akkor vizesedsz.
2/5 anonim válasza:
Nekem először csak a lábfejem vizesedett, majd a bokám is. Nyomd meg, és ha ott marad az ujjad nyoma, akkor az bizony víz.
3/5 anonim válasza:
Lehet vizesedés, de mikor az én lábam vizesedett, akkor lábfejtől térdig olyan volt mint egy tuskó, nem fokozatosan jött felfelé.
4/5 anonim válasza:
37+3 napos kismama vagyok ikerbabákkal. Nekem először csak a jobb lábfejem vizesedett utána a bokám, most meg már az egész lábam. Vékony vagyok de most már ha állok a térdem sem igen látszik. A bal lábam is vizesedik csak az nem ennyire.
5/5 anonim válasza:
36.hetes vagyok,nekem csak a bokám vizesedik kb. 2 hete, de inkább csak a jobb bokám. A balban nagyon kevés víz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!