Helyes ez vajon? Boka dagadás majd lábfej dagadás
Figyelt kérdés
31+3 hkm vagyok.Kb 1.5 hónapja magas vérnyomással küszködtem,de gyógyszer mellett beállt 130 140 közzé a perem mindig 70 körüli,90 felé eddig soha nem ment!Fehérje nincs a vizeletembe,de azt is nézem minden nap,mert van itthon savam.Kb 3 hete vizesedik a bokám elég szépen,reggelre lemegy napközbe mint egy elefánté,pockolom is.3napja már vizesedik a lábfejem is,nem fáj meg semmi csak idegesit,hogy eddig nem volt semmi baj és most jönnek elő ezek a dolgok.Ha jó a vérnyomásom és nincs fehérje a vizeletembe akkor miért vizesedek?Vagy ha nem lenne magas a vérnyomásom akkor nem is lenne vizes?,de nem magas mert gyógyszerrel kordába van tartva,ezt nem értem.Szeretném kihuzni a 40 hétig és itthon nyugodtan nem szeretnék befeküdni a korházba!Csak nem leszek toxémiás.El vagyok keseredve .2012. nov. 7. 16:18
1/1 anonim válasza:
Nekem a 28.héttől vizesedett, de olyan mértékben, hogy a bokáim nem látszottak. Terhesség vége felé normális a vizesedés. :) Ha nagyon magas lenne a vérnyomásod, ill fehérje lenne a vizeletben, akkor lenne toxémia, mint te is tudod. Sőt, nekem még a lábujjaim is vizesedtek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!