Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utani boka, labfej...

Szules utani boka, labfej dagadas? Ugye nincs nagy baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok.5napja szultem kislanyom es meg terhesseg alatt sem dagadt a bokam labfejem ugy hogy most.AMikor masszirozom nagyon faj a bokacsont mogott es alatt.Anyukam megilyesztett h talan a vesem v szivem nem mukodik most igy szules utan rendesen.Szerintetek??????Valaszotokat elorre is koszonom.
2011. jan. 3. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem már a szülés utáni nap bedagadt. A korhŕzban azt mondták természetes. Igyak sokat és pockoljam fel! Mire haza engedtek el is mult.

Probáld meg. Ha péntekig nem mulik, hivd fel a dokidat!

A csont az lehet hogy a sulytöbblettöl fŕj!

Remélem nálad is "csak" ennyi a gond!

Gratulálok és jo egészséget nektek. Boldog uj évet!

Szilvi

2011. jan. 3. 09:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves Szilvi,remelem csak ennyi nallam is es elmulik.Neked is nagyon Boldog Uj Evet!!!:) Edit
2011. jan. 3. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség alatt nem dagadt a bokám, de szülés után egyből bedagadt...a dokim azt mondta, hogy nyugodjak meg, akár két-három hét is lehet míg elmúlik. Szerencsére végül nekem csak pár napig tartott, aztán az egyik napról a másikra eltűnt.
2011. jan. 3. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt!Annyira rossz erzes volt szinte ereztem ahogy lotyog a viz... de termeszetes,nekem is csak ennyit mondtak, kb 1 het kellett h lemenjen.

Jo babazast!D.

2011. jan. 3. 12:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi csajok!:)
2011. jan. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!