Jelezhet szülést, ha ma már harmadszor voltam (nagy) Wc-n?
Hányadik hétben vagy?
Ez már lehet a közelgő szülés jele. A mensi szerű görcsök jelezhetik a méhszáj nyílását és a derékfájdalom és méhösszehúzódásokra, görcsökre utalhat. A gyakori székelés pedig jelentheti azt, hogy a szervezed megkezdte az öntisztítást.
Figyeld tovább a jeleket!
Akkor viszont elkezdhetsz erősen reménykedni és készülődni. Ha már össze pakoltad a kórházi csomagot, akkor pihenj még most, amennyit csak tudsz, feküdj le, nézz tévét, mert ki tudja, hogy mi minden történik majd veled a következő egy-két napban! :-)
(Persze az is lehet, hogy még egy hét múlva is egyben lesztek...)
Most kicsit irigyellek! Én még csak 21 hetes vagyok, de nagyon várom már, hogy november vége, vagy december eleje legyen. Tudom, hogy szülés közben azért imádkozom majd, hogy vége legyen, de ennek ellenére nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz és most azért imádkozom, hogy sikerüljön természetesen megszülni a babát, hatalmas élmény lehet!
Te most hogy érzel? Várod már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!