Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti hanyatt fekvésből...

Kismamák, ti hanyatt fekvésből könnyedén felültök? Nem tapasztalt valaki olyat, h hanyatt fekvésből felüléskor hosszanti irányban egy csíkban belefájdulna a hasa?

Figyelt kérdés
Második babámat várom, elsőnél is és most is így van, de az okát nem értem
2014. febr. 21. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
ne eröltesd iylenkor. barátnöm onnan vette észre hogy babaás hogy a hasizma nem birt smemit. még a tezst nem mutatta ki de feltünt neki hogy mnem tud felülni fekvésböl, pedig elötte edzett tehát kidolgozott hasizma volt. Monsta is hogy oylan mitnha a hasizma elfelejtet volna dolozni ez meg maradt az egész terhesség alatt neki. ne ülj fel igy ne hasból húzd magadat, föleg igy hogy fájdalommal is jár.
2014. febr. 21. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:

De! tapasztalok, pont a napokban kezdődött. Altattam a "nagyot", és felkeltem az ágyból, háááát, igen...

olyan izomlázszerű érzéshez tudnám hasonlítani.

Hát hogy mitől van? ezen annyit nem kell szerintem gondolkodni, nyilván máshogy van ott most minden szerv, izmok nyúlnak, alakulnak, nem kell szerintem ezzel foglalkozni:-)

2014. febr. 21. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Oldalfekvésből ülj fel! Minden kismamának úgy ajánlott felülni hogy kímélje a hasizmokat, ha fáj, akkor meg főleg.
 4/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: de én már nem koraterhes vagyok, hanem 25 hetes.
 5/9 anonim ***** válasza:

Én már nem tudom hányadik héttől, de mindig úgy keltem fel, hogy oldalra feküdtem, és a kezemmel feltámasztottam magam.

A vége felé már az ágy karfáját is igénybe vettem :).

Szóval én általában inkább feltápászkodtam.

2014. febr. 21. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Én kitessékelem a páromat az ágyból, végig gurulok, a széléig, és akkor könnyebb :D Persze a hasamra nem fekszem rá gurulás közben :)

27 hkm

2014. febr. 21. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem jelent gondot, nem okoz fájdalmat

22 hkm

2014. febr. 21. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ajánlott hanyatt fekvésből így felülni még nem terhesen sem, mert a gátizomzatot túlságosan terheli. Oldalra kell fordulni, és úgy kell felülni. Gyógytornász mondta nekem is, aki gáttornára és kismamatornára specializálódott.
2014. febr. 21. 18:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Itthon én is úgy szoktam, csak gondoltam megkérdezem, h ez másnál hogy van, vagy én vagyok ilyen béna...A nőgyógyász székben pedig nem tudok oldalra fordulni.

Egyszer 28 hetesen még az előző babavárásomnál amikor az ágynak mondott vaslapról kászálódtam fel ultrahang után értetlenkedve nézett rám a doki és kérdezte, h mi az, lumbágó?!

2014. febr. 21. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!