Más is tapasztalt már ilyet?
Figyelt kérdés
18+ 3napos vagyok de még nem érzem a magzat mozgást. Helyette olyat érzek hogy ki dudorodik néha ott alul a hasam látványosan. Második baba de ilyet a lányommal nem éreztem.2014. jan. 28. 22:31
1/8 anonim válasza:
18+4 hetes vagyok, 13 hetes kora óta érzem, szintén 2.baba de olyat nem érzek amit te. Ha kinyomná magát és az lenne, akkor már érezned is kellene.
2/8 A kérdező kommentje:
pedig amikor igy kidudorodik oda teszem a kezem de semmi. még egy ici pici mozgás se:(( kucsit már aggaszt. pedig hátsó fali a lepény és mégse. a lányommal mellső fali volt de ilyenkor már rég éreztem :((
2014. jan. 28. 22:49
3/8 anonim válasza:
Nyugi, vannak lustább babák :) ha uhn minden ok, akkor érezni fogod te is hamarosa. Én az elsőt éreztem a 22. hét körül először, most sem vártam hamarabb, mégis boxol jó ideje.
4/8 A kérdező kommentje:
14hetesen voltam utoljara uh-on. legközelebb feb 14-én kell mennem. :(( az még 2hét:(
2014. jan. 28. 23:09
5/8 anonim válasza:
Én az összes gyerekemet nagyon éreztem, ez a baba viszont éjjel aktívabb, így én is sokszor parázok. Van, h nem igazán mocorog nap közben, viszont uígy kinyomja magát, mint neked. (14 hetes uh nem mondták, h kisebb? nekem uh szerint nézzük, mert nenstruáció szerint már 23 hetes lennék)
tehát teljesen normális, h dudorodik.
19 h km
6/8 A kérdező kommentje:
nem mérték hogy mekkora mert görcsölés miatt mentem dokihoz.12hetesen nézték akkor 60mm volt.
2014. jan. 29. 09:41
7/8 anonim válasza:
Dudorodik? Méhösszehúzódás?
Amúgy nem vagy túlsúlyos, vagy épp csak dundi? A vékony nők hamarabb érzik a mozgást.
8/8 A kérdező kommentje:
167cm es 54 kg vagyok. nem vagyok dundi :))) de en mar arra is gondoltam h mivel csaszarral lett az elso igy lehet azert nem erzem mert a heg korul erzeketlen maradt:((
2014. jan. 30. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!