Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is tapasztalt ilyet?

Más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés

10 Hetes terhes vagyok...itthon dolgozom

Akárhányszor ( naponta kb 5x) lemegyek enni a konyhába ,megcsinálom a kajám,mire enni leülök ásítozok,csukódik a szemem !! Más is volt ennyire fáradékony ?? Vagy csak engem visel meg így,ilyen formában a pocaklakóm ??

2013. szept. 20. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem mindenki, mondta, hogy csak a 12. hétig vannak a rosszullétek, hányinger stb. és utána már nagyon jó lesz. Hát nekem teljesen máshogy volt 12-16 hét között olyan iszonyatosan fáradt voltam, hogy én már azt hittem meg fogok halni. Szinte semmit nem bírtam csinálni, kimentem wc-re és már el is fáradtam. Szerencsére nem dolgoztam abban az időben én nem is tudom mi lett volna velem ha még dolgoznom is kell. Ettem, wc-ztem aludtam semmi egyébre nem volt energiám. Szóval kitartást ez teljesen normális, el fog múlni. Neked remélhetőleg tényleg a 12. hétre. :D
2013. szept. 20. 20:50
 2/2 anonim ***** válasza:

már a fogantatás után 2 héttel mormota voltam :)

7-kor keltem, aztán irány a munka, 5-re hazaértem, és bealudtam volt, hogy reggel 7-ig :) (azért ált. 11-12 felé felébredtem, hogy hol vagyok, akkor mentem fogat mosni)

kemény volt munka mellett ez az aluszékonyság, volt, hogy a melóhelyen lehajtottam a fejem az asztalra...

4. hónap vége felé kezdett enyhülni az álmosság, talán 6. hónapra múlt el teljesen (akkor meg már nem dolgoztam... azért este 10-től reggel 7-ig simán jókat aludtam) :)

én utáltam már a fekvést, úgy fájt mindenem a sok fekvéstől és olyan nyomott voltam, mintha állandóan influenzás lennék. ha te is hasonló cipőben vagy, csak azt tudom mondani: kitartás! :)

2013. szept. 20. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!