Ma feltettem egy kérdést, de még nem jött rá válasz. Elolvasnátok esetleg még egyszer és tudnátok segíteni aki tapasztalt már ilyet?
Figyelt kérdés
,,Normális az, hogy már kb 2 napja, időközönként menzeszhez hasonlító görcseim vannak?
Holnap töltöm a 31. hetet.Már kb 2 napja azt figyeltem meg,hogy időközönként menzesz szerű görcseim vannak.Tart kb fél percig,1 percig aztán elmúlik.Aztán kb fél,1 óra múlva megint van egy ilyen görcs,aztán elmúlik.Szedem a magnerotot,de még így is.Ebből nemsokára jósló fájás lesz?,,
2013. márc. 4. 19:17
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt néha ilyen. Ez ilyen mini jósló. Nincs vele semmi baj. És ez nem jelenti azt hogy hamarabb fog jönni a baba :)
2/5 anonim válasza:
nekem is volt ilyen,2 napig.a dokim le i cseszett h nem mentem be.szerencsére nem volt baj,de ha nem pihenek egész nap és nem nyomom a mg-ot ezerrel ki tudja mi lett volna.akkor nyilt a méhszájam 1 ujjnyira.
most bezzeg semmit nem akar nyílni igy 38 hetesen.
szerintem holnap menj el dokihoz,biztos ami biztos.
3/5 anonim válasza:
Nekem pont ilyen volt 31 hetesen (most kezdem a 32-t), plusz még nyilallt is a hüvely-méhszáj körül. Kinyílt a külső méhszájam, magnéziumot kell nyomatnom és picit visszafogni a tempóból. Én Mg citricit-et szedek napi 3x1, de doki azt mondta ha nagyon fájna a hasam, nyugodtan 3x2-t is szedhetek.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is kb egy hete néha erősen belenyilall a fájdalom a hasam aljába meg a köldököm környékén is ugyan ez van,meg a hüvelyembe is néha.28 hetesen vizsgálták utoljára a méhszájat,akkor még teljesen zárt voltam.Nem tudom,hogy most hogy állhat.Majd egy hét múlva megyek Uh-ra a kórházba,nem tudom,hogy lesz-e vizsgálat is,vagy csak Uh.
2013. márc. 4. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!