Mindig mikor mozog a baba és én oda nyúlok abba is marad a mozgás, mitől van ez? Más is tapasztalt már ilyet?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 18:57
1/5 anonim válasza:
Igen! Nekem sem mozog ha odanyulok! Mar 26 hetes vagyok, de meg talan csak egyszer vagy ketszer ereztem a kezemen. Azonnal abbahagyja, amint odarakom a kezem. Remelem azert majd valtozik ez, es fogjuk erezni a kezunkkel is :-)
2/5 anonim válasza:
5 gyermekem van,mindegyik igy csinált,abba hagyta mocorgást mikor a kezem a hasamra tettem,kb 35.hétől kezdtek''vissza jelezni'' :)
3/5 A kérdező kommentje:
Màr az is eszembe jutott hogy valami korai kötődèsi problema...ràadàsul az apukàjànal sem tudom így megmutatni :*(
2014. jan. 20. 19:55
4/5 anonim válasza:
Jaj ugyan! majd pár hét mulva ugy belerug a kezedbe hogy vidd onnan hogy magad is meglepödsz. nekem is igy volt,mindog arrébb ment. 30. héttöl viszont belerug a kezembe. én pacsizásnak hivom. Mikor elkezd valahol rugdosni odateszem a kezem és mondom neki hogy adj egy pacsit anyának! természetesen nem emiatt de bele bele rug. olyan cuki majd meglátjátok. Nem szabad ilyen kötödési butaságra gondolni. Sőt szerintem pont hogy megnyugtatja a kezed azért hagyja abba. Odakucorog és meg se mozdul csak ha elveszed. Igy kell felfogni.
33hkm
5/5 anonim válasza:
Nekem is szokta ezt csinálni. Aztán sokáig nem veszem el a kezem és akkor rendesen mozog.
Ha apa teszi oda a kezét akkor meg sosem akar mozogni. :)
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!