Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fájhat? Tapasztalt...

Piroska és a farkas kérdése:

Mitől fájhat? Tapasztalt kismamák, írnátok?

Figyelt kérdés
1-2 napja nagyon fáj a bal mellem és a hasam közötti sáv. Kicsit olyan érzés, mintha be lenne kékülve, de kívülről nincs semmi, vhogy belülről érzem a fájást. Arra gyanakodtam, h hátha szűk lett körben a melltartóm, de ma még nem volt rajtam, és ez a rész ugyanúgy fáj, egyébként testhelyzetől teljesen függetlenül. 25. hétben vagyok, "koromhoz" képest elég nagy pocakkal, előfordulhat, hogy már most azt érzem, ahogy tolódik -nyomódik vmi belső szervem a méh terjeszkedésétől?
2013. dec. 30. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem így kezdődött az epepangás. Diétáznom kellett, uh-val megnézték az epehólyagomat, vérvételre mentem, hogy kizárják a HELP szindrómát. Ha vége az ünnepeknek beszélj a dokiddal.
2013. dec. 30. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a rekeszizmodat nyomja a pici. Az én lányom is rendszeresen megfeszíti magát és tol a hátával mindent amit ér :) Ha már nagyon nem bírom, akkor négykézláb állok és általában arrébb szokott menni. Valószínűleg neki sem kellemes, keresi a helyét :)
2013. dec. 30. 17:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utánanéztem ennek a HELP szidrómának, a máj miatt kifejezetten jobb oldai fájdalmat ír tünetként, nekem pedig egyértelműen a bal oldalon fáj vmi, de azért mindenképpen megmondom a dokinak.
2013. dec. 30. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nekem tenyérnyi sávban fájt elől végig és a hátamba is kisugárzott és bal oldalon. Un-n egyértelmű volt az epepangás, de a dokim lelkiismeretes és inkább nézett egy májfunkciót. A gáz annyi volt, hogy mire sztk alapon kaptam volna időpontot, kb megszültem volna, így magánba mentem uh-ra.....
2013. dec. 30. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!