Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamák! Nektek is...

Kedves Kismamák! Nektek is megváltozott az ízlésetek ételek iránt?

Figyelt kérdés
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor régebben megfáztam és nem úgy éreztem az ízeket, nem kívánok sok mindent, inkább gyümölcsöket ennék meg ilyen íztelen kajákat pl.: piritós kenyér. Nem érzem magam megfázva, nem köhögök, nem folyik az orrom. Csak mintha nehezebben venném a levegőt. Veletek is volt ilyen? Elmúlt? Régen imádtam a szalonnát, de most meg nem tudnám enni, sőt semmilyen zsíros kaját sem. Inkább az ilyen enyhe ízre vagyok kiéhezve. 11hetes kismama

2014. febr. 21. 10:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

200-as, úgy veszem észre, hogy kezdesz átesni a ló túlsó oldalára.

Ha szerinted az abortusz egyenlõ a háborús bünnel, akkor vajon miért nem úgy kezelik, és miért ad rá lehetõséget a sok ország??? Holott háború is mindenhol van, mégis a háborús bün sehol nem alternatíva, az abortusz mégis. Ezek viszont tényleg tények.

Masrészt nem szerintem van így, hanem a kedves 191-es szerint, aki megpróbálkozott a bizonyítassal, elég sikertelenül.

Harmadrészt pedig nem kérkedem, és nincs lenézõ stílusom sem, csupán van tapasztalatom es rálátásom, hogy milyen problémákat tud okozni nem egy, hanem több ember életében az abortusztilalom egy országban, továbbá elolvastam néhány könyvet életemben a filozófiaról, erkölcsrõl és tisztában vagyok pár alapfogalommal, amivel ezek szerint Te nem.

2014. febr. 21. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Elnézést, az elõzõ választ nem ide szánta a válaszadó
2014. febr. 21. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!