Kedves Kismamák! Nektek is megváltozott az ízlésetek ételek iránt?
Szia!
Nekem olyan nem volt, amit Te írtál le. De tudod, minden terhesség más:-)!
Én pl. gyűlölöm a csipőset/gyűlöltem, de terhesség alatt a csípőset is csípőssel ettem volna.
Édességet szeretem, de terhesség alatt nem.
Más változásra nem us emlkékszek:-)
Kislány lett az, aki miatt annyi csípőset ettem, már 4,5 hónapos:-)
Én mielőtt megtudtam, hogy kismama vagyok írtózatul fel voltam puffadva:-))
De úgy, hogy csak na... Nem tudom számít e vlamit a baba nemének megtippelésében..:-)
Nekem a 9. héttől jött a hányinger, szinte semmit nem tudtam megenni, csak a pirítóst. :) Kb 11 hetes lehettem, amikor a húgom hozott nekem levest a melóhelyre, egy mély műanyagedénybe. A baj csak az volt, hogy még normális kanalam sem volt hozzá, így egy kis műanyagkanállal álltam neki. De így csak a tetejéről a zsírosabb részt tudtam kikanalazni. Az első falat után megundorodtam tőle. Pedig előtte úgy éreztem, hogy nagyon kívánom. Innentől kezdve, a terhességem végéig rá se tudtam nézni levesre. Pedig a 16. héttől elmúltak a rosszullétek is. Szülés után jó pár hónap eltelt mire újra tudtam levest enni. Egész terhességem alatt megvesztem a tatár bifsztekért, de persze azt a nyers hús miatt nem lehet enni. Gondoltam majd szülés, szoptatás után bepótolom.
Persze mikor lehetett volna enni, már nem is kellett. :)
Nekem az étkezésem nem változott meg, nem vagyok kívánós, ugyan azokat eszem mint a terhességem előtt.
Annyiban más a mostani helyzet, hogy régen édes szájú voltam, most pedig nem nagyon esnek jól az édes ételek, italok, sütemények. Inkább a sósakat szeretem és a narancslevet pedig kislányt várunk :D
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!