Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamák! Nektek is...

Kedves Kismamák! Nektek is megváltozott az ízlésetek ételek iránt?

Figyelt kérdés
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor régebben megfáztam és nem úgy éreztem az ízeket, nem kívánok sok mindent, inkább gyümölcsöket ennék meg ilyen íztelen kajákat pl.: piritós kenyér. Nem érzem magam megfázva, nem köhögök, nem folyik az orrom. Csak mintha nehezebben venném a levegőt. Veletek is volt ilyen? Elmúlt? Régen imádtam a szalonnát, de most meg nem tudnám enni, sőt semmilyen zsíros kaját sem. Inkább az ilyen enyhe ízre vagyok kiéhezve. 11hetes kismama

2014. febr. 21. 10:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én így voltam a sóval. Eleve sem főztem nagyon sósan meg füszeresen, csak úgy light-osan. Aztán terhesen még a férjem számára ízetlen ételt is sósnak éreztem, minden sós volt, még a tea is néha. Később ez megszünt pár hét múlva.
2014. febr. 21. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem olyan nem volt, amit Te írtál le. De tudod, minden terhesség más:-)!

Én pl. gyűlölöm a csipőset/gyűlöltem, de terhesség alatt a csípőset is csípőssel ettem volna.

Édességet szeretem, de terhesség alatt nem.

Más változásra nem us emlkékszek:-)

Kislány lett az, aki miatt annyi csípőset ettem, már 4,5 hónapos:-)

2014. febr. 21. 10:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Én mindig is szerettem a csípőset, most még jobban. Az édességektől, ha rá gondolok is hányingerem van. Megkínáltak a minap cukorkával, rögtön kiköptem annyira édes volt. Nálunk az a baj, hogy a férjem nagyon sósan eszik, ha főzök van amikor ki is hagyom belőle. Ő meg mindig mérgelődik utána :) Remélem nekem is kiscsaj lesz :)
2014. febr. 21. 10:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Én mielőtt megtudtam, hogy kismama vagyok írtózatul fel voltam puffadva:-))

De úgy, hogy csak na... Nem tudom számít e vlamit a baba nemének megtippelésében..:-)

2014. febr. 21. 10:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem a 9. héttől jött a hányinger, szinte semmit nem tudtam megenni, csak a pirítóst. :) Kb 11 hetes lehettem, amikor a húgom hozott nekem levest a melóhelyre, egy mély műanyagedénybe. A baj csak az volt, hogy még normális kanalam sem volt hozzá, így egy kis műanyagkanállal álltam neki. De így csak a tetejéről a zsírosabb részt tudtam kikanalazni. Az első falat után megundorodtam tőle. Pedig előtte úgy éreztem, hogy nagyon kívánom. Innentől kezdve, a terhességem végéig rá se tudtam nézni levesre. Pedig a 16. héttől elmúltak a rosszullétek is. Szülés után jó pár hónap eltelt mire újra tudtam levest enni. Egész terhességem alatt megvesztem a tatár bifsztekért, de persze azt a nyers hús miatt nem lehet enni. Gondoltam majd szülés, szoptatás után bepótolom.

Persze mikor lehetett volna enni, már nem is kellett. :)

2014. febr. 21. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Én az 5. héttől hánytam folyamatosan.Előtte húst hússal ettem és a 17. hétig vega lettem,húst még csak látni sem akartam. A másik,hogy előtte a tejet csak cukorral tudtam meginni,most imádom a sima tejet,pedig terhesség előtt ha meg kellett volna innom simán,hányingerem lett volna tőle.A terhesség második felére nagyjából visszajött a régi ízlésem.
2014. febr. 21. 10:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Én is puffadok a mai napig. Reggel addig vagyok rosszul amíg nem eszek valamit, utána minden okés. A húst se nagyon kívánom, pedig kellene a fehérje, de a tojásos dolgok szagát se bírom. A kávé szagot is csak messziről tudom elviselni.
2014. febr. 21. 11:19
 8/12 anonim ***** válasza:
En imadtam a dinnyet terhesseg elött, utana meg sem birtam enni. Megundorodtam töle. Ugyanigy a fokhagymas kajaktol is.
2014. febr. 21. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én 7 hetes vagyok, egész nap hányingerem van. Minél ehesebb vagyok, annál erõsebb a hányinger, viszont minél erõsebb a hányinger, annál inkább nem tudok enni...ez egy ördögi kör sajnos. Én is gyümölcsöket, zöldségeket kívánok, meg kevésbé füszeres ételeket. Terhesség elõtt minden nap kávéztam, most a szagát se bírom. A csokit is szerettem, de most rá sem bírok nézni. Ez sajnos a terhességgel jár...
2014. febr. 21. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem az étkezésem nem változott meg, nem vagyok kívánós, ugyan azokat eszem mint a terhességem előtt.

Annyiban más a mostani helyzet, hogy régen édes szájú voltam, most pedig nem nagyon esnek jól az édes ételek, italok, sütemények. Inkább a sósakat szeretem és a narancslevet pedig kislányt várunk :D

22 hkm

2014. febr. 21. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!