Lehet fura kérdés de ha nincs étvágyam és nem eszek akkor a baba fejlődik? Mert 13 hetes vagyok és még a pocim sem látszik, lehet azért mert nem eszek rendesen? és ő nem fejlődik?
A 20. hétig nem tudtam enni, 6 kilót fogytam, mindentől totál rosszul voltam. A lányunk 4 kilóval született, a hasam másoknak is nyilvánvaló módon a 22. héttől kezdett látszódni, és ilyen lett a 34. hétre: [link]
Nyugalom, van idő, ez a legeleje. A méhed egyébként a 14. héten lépi át a szeméremcsont határát, nem többedjére szülő nőknél ált. gyenge hasfal mellett is csak nagyon ritkán látszódhat ez előtt az idő előtt bármi is.
Ez alkat kérdése, hogy a poci mikor látszik.
A baba ELVESZI amire neki szüksége van, ilyen pici korban az ő fejlődése programszerű, nem attól függ 2 vagy 4 zsemlét eszel meg egy nap:-)
Nyugi!
Nyilván, hogy vannak extrém esetek, mint a szegénység miatti alultápláltság, de szerintem nálad ilyenről nincs szó:-)
Nekem mondjuk a babám a 36.héten kibújt, dokim szerint éhezett. Én a 20. héttől diagnosztizált terhes cukros voltam, elég brutál módon, és amíg nem lőttem az inzulint egy nagyon kemény diétát kellett tartanom, (tényleg ALIG ettem), és a babámnak kutya baba nem volt, nagyon is erős, egészséges kis babuka lett.
Szia én kb még csak 5-6 hetes lehetek ,de nekem is ez a félelmem,nem nagyon van étvágyam!!
Reggel a gyerekekkel eszem mert muszály jelszóval hogy a baba is egyen ,aztán teával beveszem a Gravidát ezzel is gondolom jót teszek,te is szegyj valami kismamavitamint!
Igen nekünk lesz rosszabb mert nekünk fog a gyomrunk fájni,ha többször keveset eszel az a jó!!szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!