Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetesen még csak 3kg-t...

24 hetesen még csak 3kg-t hiztam? Baj? Ettől a baba rendesen hízik?

Figyelt kérdés
A hasam se túl nagy még. Mikor kez el jobban làtszódni?
2014. febr. 18. 05:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugi ettol o meg rendesen fejlodik. Nekem az ismeroseim kozott van olyan aki 60kg volt amikor teherbe esett es 100kg amikor ment szulni es az o sulyatol fuggetlenul a pici 3000grammal szuletett
2014. febr. 18. 06:15
 2/5 anonim ***** válasza:
27 hetes vagyok, de nem híztam egy kilót sem. A baba sem hízik, hanem fejlődik. Mindenki szervezete másképp viselkedik. Nekem sem akkora a pocim mint az átlag 27 heteseknek, annál kisebb. Ha rendesen táplálkozol a baba megkap ("elvesz") mindent, amire szüksége van. Ne aggódj! Boldog babavárást! :)
2014. febr. 18. 07:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugi! Én egész terhesség alatt híztam 3 kilót. 3200g és 53 cm lett a fiam
2014. febr. 18. 07:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztosan szépen fejlődik, de gondolom jársz UH-ra, ezt ott is megerősítik 1-2 héten belül. Örülj neki hogy csak ennyit híztál, én 28 hetesen már 10 kg-nál tartok...
2014. febr. 18. 08:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a 22. héten vagyok, második gyermekemet várom. Eddig olyan 2,5 kg-ot híztam. Az első gyermekemnél is hasonló volt a helyzet. Nála végül 9,5 kg lett a hízás, 3360 grammal született. Az, hogy ki mennyit hízik, függ az alkattól, a genetikától, a vizesedéstől, meg attól is hogy esetleg ki engedi el magát a szokásosnál jobban. Ha ugyanúgy étkezel, mint eddig, és nem vonsz meg magadtól semmit, akkor a baba is rendben fejlődik. A nagyobb hízás nekem az utolsó 2-3 hónapban volt.
2014. febr. 18. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!