Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ki van esetleg nyilva a...

Ha ki van esetleg nyilva a méhszáj és szeretkeztünk a párommal, árthattunk a babának elkaphat valamit?

Figyelt kérdés

szerdán megyek dokihoz eddig még nem volt kinyilva.

35hetes vagyok

köszi

2008. júl. 21. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha kinyilt volna azt erezned. Mert ugye az menzeszes gorcsokkel jar. Szova ha nem voltak gorcseid akkor nem hiszem hogy ettol tartanod kellene.

De ha megis nyitva van es ha van valami fertozese a parodnak...akkor sajnos igen a valasz.

2008. júl. 21. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Fenti vagyok: Szoval ezert nem szoktak megengedni a szexet nyitott mehszajnal. De szerintem ettol nem kell felned :o)) Tul sok a ha :D

24 hetes kismami

2008. júl. 21. 11:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Már hetek óta vannak jóslófájásaim, szóval lehet, hogy kinyílt. De biztos, hogy a páromnak nincs semmi fertőzése.

De nem aggódok, biztos nincs baj. köszi a válszt!

2008. júl. 21. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nem szeretnék okoskodni, csak tapasztalatból írom a következőket: 1. A méhszáj úgy is kinyílhat, hogy nem érzed (ha meg jóslófájásaid vannak, akkor különösen). 2. Attól, hogy a párodnak nincsenek tünetei, még lehet fertőzése, a férfiak gyakran tünetmentes hordozók. De mindezek ellenére szerintem ne aggódj, ha elkaptál volna valamit, akkor az a szülés előtti hüvelykenet vizsgálatból ki fog derülni, és a szülésig kezelni fogják. Egyébként nyitott méhszájnál nem minden orvos tiltja meg a szexet (pl. az enyém se), de ajánlott az óvszer használata!

További boldog babavárást!

32 hetes kismama

2008. júl. 21. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok és A 32. héttől vannak jóslóim de a méhszájam teljesen zárt.Azt mondják, hogy a sperma beindíthatja a szülést, tehát erre vigyázni kell.
2008. júl. 21. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!