Mikorra várható a szülés?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam ultrahangon és nst-n minden rendben volt. Kézzel is megvizsgált a doki és a méhszáj értéke 1111 volt. Szóval teljesen nyitott. Ma töltöttük a 37. hetet ikerbabákkal.2014. febr. 20. 06:37
1/5 anonim válasza:
Ez nem egy jósda....honnan tudjuk??
2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem 36+4 hetesen nézték a méhszájat, akkor derült ki hogy c1111! Azt mondta a doki, hogy ne lepődjek meg ha elfolyik a magzatvíz és megindul a szülés.Ha nem tudom, hogy nyitva a méhszáj biztosan tettem- vettem volna itthon, de így nagyon sokat pihentem (feküdtem). Ma vagyok pontosan 38 hetes! Gyakran van jósló fájásom, 37+5 hetesen az uh.n III. fokban érett lepény, baba teljesen befordulva! Én is sokat olvastam a neten, hogy hasonló helyzetben lévő kismamák meddig húzták, de nagyon egyénfüggő!Szerintem te se aggódj, mert már betöltötted 37. hetet, így már nem számít koraszülésnek! Nekem egy kisfiú van a pocakomban! Jó egészséget, nagyon könnyű szülést, és sok sikert az ikerbabákhoz!
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves Első válaszoló! Ha nem tudsz értelmes választ adni minek írsz! Tudom hogy nem jósda, de gondoltam nem csak én vagyok így és kíváncsi vagyok mások történetére!
Kedves Második válaszoló!
Köszönöm a választ! Én is gratulálok a babához!!!
2014. febr. 20. 08:45
4/5 anonim válasza:
Szia! Én sem tudok pontos választ adni a kérdésedre, de az biztos, hogy múlt szombaton (5 perces fájások mellett, amik azóta elmúltak), hasonló méhszáj-értéket mértek, és még egyben vagyunk! A nyákdugóm is elment aznap. Akkor nekem azt mondta a doki, hogy lehet, hogy megszülök aznap, de az is lehet hogy 1-1,5 hét múlva. Úgyhogy, ezt nehéz megmondani szerintem. Sok sikert a babócákhoz! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én még nem vettem észre hogy elment volna a nyákdugó.
2014. febr. 20. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!