Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. fokban érett lepény 36....

3. fokban érett lepény 36. héten mennyire jó még? Várható előbb szülés?

Figyelt kérdés

2014. febr. 15. 23:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem III. Fokban érett lepényem 39 hetesen volt, de lehet 40.

Szerintem, ha baj/probléma lenne, biztos az orvosod figyelmeztett volna!:-)

2014. febr. 15. 23:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Èn aztmondanàm,hogy igen.De ne aggôdj,màr benne vagy az idöbe! :)

Viszont a dokid tudja biztosan! :)

Boldog baba vàràst!

2014. febr. 15. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is a 36.heten 3.foku erett volt a mehlepenyem, es a 37.heten megszultem spontan. 2350 gramm, 49 cm volt a lanyunk, makk egeszseges.
2014. febr. 16. 00:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is a 36.héten már ilyen volt, meszes nagyon. Naponta kell nst-re járnom és két naponta uh-val nézik, nő-e a baba, jó-e a keringés a köldökzsinórban.

Ma vagyunk 38 hetesek, jövő héten császár, mert szombaton látszott az uh-n, hogy kevesebb a magzatvíz.

2014. febr. 16. 08:13
 5/11 anonim ***** válasza:
De érdekes! Ezek szerint tényleg ne izgúlj, látod másnak is volt ilyen;-)
2014. febr. 16. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez annyira nem jó dolog. Nekem még 38 hetesen 2-es fokban volt a méhlepényem. Mindenképpen célszerű többször NST-re járni.
2014. febr. 16. 09:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 4-es válaszolótól kérdezném,hogy az NST eredményeiden is látszott,hogy gond van? Mert arra a doki azt mondta,hogy tökéletes.Az uh-s doki annyit mondott,hogy KEZD meszesedni a lepény.A papíromon van az,hogy 3. fokban érett. Kicsit aggódok.
2014. febr. 16. 10:25
 8/11 Gyönyörűséges ***** válasza:
100%

Szia, elso terhessegemnel mar a 32.heten 3.foku lepenyem volt. Gyakori nst, aramlas vizsgalat es uh, ez a 37.hetig heti egy alkalom volt, utana mar heti ketto, a vegen pedig minden nap, nem fektettek be, a baba sulya nott, 40+4-re szuletett spontan 3050 gr es 53 cm. teljesen egeszseges 21 honapos leanyzo :) most a 2. terhessegemnel mar a 31.heten 2.foku volt a lepenyem, szerencsere uh rendben, aramlas rendben, nst tokeletes, 38 hetes leszek, most lesz uh megint. a dieta jot tesz a lepenynek, felesleges kaloriat es a zsiros eteleket kerulni kell, calcium fogyasztas is okoz meszesedest. Az elso gyerekkel szet aggodtam magam, csak azt tudom mondani h nyugi es pihenj. A magneziumot kerdezd meg h kell e a te esetedben?!

NYUGI!!!

2014. febr. 16. 12:41
 9/11 A kérdező kommentje:

köszi utolsó :) Igazából diétán vagyok mert terhességi cukrom lett,ezért is félek,hogy gyorsabban öregszik a lepény.Viszont rengeteg tejterméket eszek a baba miatt is,nem tudtam,hogy ettől a lepény is meszesedhet. Magnéziumot még ezen a héten napi 1 szemet kell szednem (37-ben vagyok) és 38. héten a cukor miatt befekszek.

Lehet szemétség,de még örülnék is ha a doki jövő héten azt mondaná,hogy inkább indítsuk. Nem aggódnék annyira.

2014. febr. 16. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, hála Istennek, az nst-im és az áramlásom jók, ezért is nem történt eddig semmi, mármint hogy vártunk még.

Én is mostanában olvastam, hogy a Calciumtól meszesedhet, én meg még külön szedtem is calcium tablettát, nem tudom, azzal ártottam-e. Az orvosom azt mondta, hogy ez genetika, van, amikor a dohányzó kismama lepénye is teljesen jó, nem meszes egyáltalán, és nekem meg, aki nem dohányzom, meszes.

Szóval Neked is oda kell figyelni, az biztos, mert pl.nálam már a magzatvíz is kevesebb volt a legutóbbi uh-n, és én is úgy vagyok vele, hogy inkább már ne várjunk tovább, mert nem szeretném, ha gond lenne.

2014. febr. 16. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!