Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok! Akik megfáztatok,...

Lányok! Akik megfáztatok, köhögtök. Nektek is ilyen makacs ez a betegség?

Figyelt kérdés
38 hetes vagyok.Szombaton kezdődött egy kis nàthàval.Aztán köhögés.Elmentem dokihoz.Sokmindent nem adott rá.Làndzsàs útifüvet,citromos mézes tea,c vitamin,kamillas gözölés.Sok gyümölcs.Szinte semmit nem javulok.Legalàbbis úgy érzem.Terhesség alatt nehezebben gyógyulunk? Kinek meddig tartott? Van még ezeken kívűl valami jól bevált otthoni praktikátok?
2014. febr. 19. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem karácsony környékén kezdődött és a köhögés egészen január végééig elhúzódott. Éppen szülésre múlt el,január 30-án szültem! Szóval nagyon makacs köhögés volt azt hittem sosem múlik el. Én Stodalt vettem,érni nem sokat ért mondjuk,hársfa teát meg hagymateát főztem. Aztán végül felírtak antibiotikumot a vizeletem miatt,szerintem ettől múlt el a köhögés is! Jobbulást!
2014. febr. 19. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is azt szeretném,hogy mire szülök addigra múljon el.Attól tartok,hogy megfertőznén a kisbabànkat.
2014. febr. 19. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én még a terhességem elején vagyok,de sajna már több mint 3 hete beteg vagyok...nátha,torokfájás,köhögés.Sok c vitamin,méz,mézes citromos tea,Stodal szirup,ezen kívül mással nem nagyon lehet ilyenkor próbálkozni.A háziorvosom a makacs köhögésre még a hagymateát ajánlotta.
2014. febr. 19. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
En meg osszel a 20.het kornyeken lettem beteg.azt hittem megpusztulok.ket hetig kohogtem.egy hetig nem aludtam mert nem kaptam levegot.aztan beragtam es vettem egy otrivin orcseppet este egyet befujtam es tudtam aludni...de mindent probaltam.de semmi sem hatott.
2014. febr. 19. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!