Mit tehetek magas vérnyomás ellen?
Figyelt kérdés
Előző gyermekemmel magas volt a vérnyomásom. Most is ilyen jeleket vélek felfedezni. Csipkebogyó teát ihatok várandósan?? Mennyit egy nap?? 8-9 hetes vagyok. Nem szeretnék gyógyszert szedni ismét.2008. júl. 21. 10:19
1/2 anonim válasza:
csipkebogyó teát annyit iszol amennyi jól esek, mivel nem levéltea, hanem gyümölcs etért nincs benne sem koffein, sem tein.
Viszont ha alapvető probléma, akkor lehet jobb lenne ha egy gyógynövényszaküzletben megkérdeznéd..az aranykolloid is jó rá, de ha nem segít sajnos lehet a gyógyszer fog kelleni,mert anélkül lehetnek károk, ezért az orvossal is beszéld meg.
A google-be írd be: Arany kolloid, vagy kolloidok...és utána tudsz nézni!
2/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem beszéld meg a doktoroddal,mert a magas vérnyomással nem lehet játszani főleg nem terhesség alatt! Károsodik a méhlepény ha magas a vérnyomás,és ezálltal a baba nem tud kellőképpen fejlődni. Inkább szedjél gyógyszert a vérnyomásra,azzal kevesebbet ártasz. Én már a 7. héttől gyógyszert kaptam rá,kis dózisban,aztán emelni kellett. Ne egyél sósan,próbálj keveset hízni,legalábbis nekem ezt tanácsolták. (belgyógyász)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!