Mi okozhatott rózsaszines hüvelyváladékot? Bajt jelent ez? Mitöl lehetett? 23. hetes vagyok.

Előtte nem voltatok együtt a pároddal? Nekem egyszer volt rózsaszínes folyásom, de előtte való este kicsit vadabb szexünk volt és valószínűleg valamit felsértettünk, mert más panaszom nem volt és el ez is megszűnt szinte azonnal.
A hasszurkát nem biztos, hogy ezzel összefüggésbe lehet hozni, mert én 21 hetes vagyok, de még most is elég rendszeresen tapasztalom, gondolom a méh növekedése okozza.

ha egyutt voltal a paroddal akkor attol is lehet. Ha nem akkor mikor mesz a dokihoz mond meg neki hogy olcson le.
Nekem is volt ugy 3 hete ilyenem es kiderult hogy valahonnan osszeszedtem huvelygombat es attol volt a rozsaszin folyas . Na persze ha ez van akkor ez atalabban tobb uvelyvaladdekkel jar es (nem minden esetben) viszket es eg a huvely es a kornyeke. Ez utobbbi nekem sem volt. Csak az erosebb folyas es egyszer egy kis rozsaszinas.
De nem kell aggodni mert ha huvelygomba akkor ha zart a mehszaly nem arthat a babanak csak nekunk kellemetlen.
24 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!