Hanyadik héttől van a baba a hasban függőlegesen?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 12:14
1/7 anonim válasza:
Ez baba függő. Nekem 14 hetesen fejjel lefelé aludt (ultrahangon voltam) most pedig folyton keresztbe van. Vannak babák akik nem fordulnak be.
2/7 anonim válasza:
Szia nekem végig, minden uh-n koponyavégű fekvésben volt! Ma is! 37+4 hetes kismama
3/7 anonim válasza:
Nekem végig úgy volt a kisfiam, eddig a 2. baba is (21 hetes). Valamelyik baba be sem fordul (farfekvés, harántfekvés).
4/7 A kérdező kommentje:
nekem eddig minden ultrahangon keresztben feküdt.
csak most a legutolsó uh 20 hetesen volt, a köv 30 hetesen lesz, és én most 28 hetes vagyok és olyan rossz hogy elképzelni sem tudom hogy lehet bennem, vagy változott e a fekvése. habár a mozgások tekintetében mintha nem változott volna semmi
2014. febr. 19. 12:53
5/7 A kérdező kommentje:
#3 annyit tudok, hogy viszont az utolsó hónapban befordulnak fejjel lefelé születési pózba
2014. febr. 19. 12:54
6/7 anonim válasza:
Nem 100%, hogy befordulnak sajnos, de általában így van. Valamikor emiatt kell császármetszést csinálni...
7/7 A kérdező kommentje:
az a baj, a neten a különböző kori uh-s videokon sem látom, hogy ált-ban mikor van keresztben, meg függőlegesben.
2014. febr. 19. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!