22 hetes vagyok, már kb 4 hete érzem a babám, de még mindig csak egészen alul, jóval a köldököm alatt. Ez normális? Függőlegesen lenne a baba? Vagy mit jelent ez?
Szia!
A köldököd vonalát csak a 24. hét körül éri el a méh. Ott még nem is érezheted a picit. Én is nagyon lent éreztem sokáig, aztán hírtelen, egyik napról a másikra éreztem sokkal feljebb mozogni. Most meg már a bodráimat egyengeti néha. Ne aggódj! J, és még forgolódni is tud, úgyhogy lehet hogy naponta máshogy fekszik. Minden hét elteltével egyre jobban érzed majd. Boldog babavárást!
30 hetes kismama
Nyugi be fogja pótolni, ha odaér, még a bordáidon is fog zongorázni. Még van időd, hogy elérje a köldök vonalát a méh, de még utánna is csak középtájt fogod érezni egy darabig. Majd az utolsó 10 hét körül fogod még visszasírni. Nekem azóta ég a gyomrom, és tényleg úgy összepréseli néha a kis drágám, hogy a szemem majd kiugrig. Úgyhogy nyugodj meg, az a lényeg, hogy mozogjon.
Boldog babavárást!
36 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!