Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell tenni, ha a baba az...

Mit kell tenni, ha a baba az ágyban fekve bukik? Ki kell venni, hogy függőlegesen legyen vagy inkább ne piszkáljuk?

Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Arra kell figyelni, ha hanyatt fekteted, akkor nehogy hátra visszanyelje, esetleg fulladást okoz..

Jobb ha felveszed, és jobban kijön belőle ami nem kell, csak vigyázz,hogy ne rázogasd.

2008. aug. 17. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Oldalára fektesd, így nem nyeli félre, de hason is automatikusan fordítja a fejét.Maximum az arcához ér a buki, ami ugyan nem kellemes, ha pelust teszel alá, azt ki tudod cserélni, de ha még ébren van, inkább vedd ki.
2008. aug. 17. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam kivenni, hisz ha már bukott, akkor már kijött, aminek nem bent kell lennie.

Én eleve teszek pelust a baba feje alá, ezt könnyebb cserélni, mint az egész lepedőt.

Ha bukott, max letörölgetem az arcát és kicsit a pelusról feltörlöm, hogy ne abban feküdjön, de hagyom, főleg ha alszik. Nem szoktam kivenni.

Hanyatt is fektetheted, ha kicsi, úgyis oldalra fordítja a fejét, ha nagyobb, akkor meg már ki tudja köpni a bukit.

9 hetes kislány anyukája

2008. aug. 17. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!