Mit kell tenni, ha a baba az ágyban fekve bukik? Ki kell venni, hogy függőlegesen legyen vagy inkább ne piszkáljuk?
Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 10:28
1/3 anonim válasza:
Arra kell figyelni, ha hanyatt fekteted, akkor nehogy hátra visszanyelje, esetleg fulladást okoz..
Jobb ha felveszed, és jobban kijön belőle ami nem kell, csak vigyázz,hogy ne rázogasd.
2/3 anonim válasza:
Oldalára fektesd, így nem nyeli félre, de hason is automatikusan fordítja a fejét.Maximum az arcához ér a buki, ami ugyan nem kellemes, ha pelust teszel alá, azt ki tudod cserélni, de ha még ébren van, inkább vedd ki.
3/3 anonim válasza:
Én nem szoktam kivenni, hisz ha már bukott, akkor már kijött, aminek nem bent kell lennie.
Én eleve teszek pelust a baba feje alá, ezt könnyebb cserélni, mint az egész lepedőt.
Ha bukott, max letörölgetem az arcát és kicsit a pelusról feltörlöm, hogy ne abban feküdjön, de hagyom, főleg ha alszik. Nem szoktam kivenni.
Hanyatt is fektetheted, ha kicsi, úgyis oldalra fordítja a fejét, ha nagyobb, akkor meg már ki tudja köpni a bukit.
9 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!