Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamák! Azok akik...

Kedves kismamák! Azok akik mostanában szültek a pesti István kórházban, kérlek benneteket irjatok tapasztalatokat! Mire számithatok?

Figyelt kérdés
Én is ott fogok szülni februárban. Az érdekelne milyenek a körülmények? Illetve hogy a babának minden szükségeset nekem kell vinni? Ez igaz? Ti mit vittetek?
2009. dec. 9. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy beleszólok, de én bizton ajánlom Dr Kosztin Árpádot.
2009. dec. 17. 18:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Ő az István kórházban van?
2009. dec. 17. 20:09
 13/13 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszönöm a válaszokat! A dokim pedig Dr Horváth Mihály,szívből ajálhatom kedves kérdező!

Nagyon lelkiismeretes,rendes,minden kérdésedre mondja a választ,nem mismásol. Háznál van a magánrendelője 1 alkalom 6 ezer ft. Nekem kamionos a férjem ,nagyon sokszor csak vasárnap volt itthon. Természetes hogy együtt szerettünk menni a vizsgálatokra,gond nélkül fogadott vasárnap is.! Aztán nagyon komoly uh-gépe van,3d-t is tud ,menet közbe. Igy vizsg+ uh van minden alkalommal,ha akarod dvd-re veszi.Az 3d-vel össz:9 ezer!

Tudom más mint mikor külön ilyen központba mész ,ott 40perc+zene van a dvd a 12 ezerért. De hidd el az is elég amit ő ad!Ha érdekel adhatok cimet,telcsiszámot!Mindenkinek boldog tervezést, könnyü szülést,sok örömöt a babához! + Boldog Ünnepeket!

2009. dec. 22. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!