Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék tapasztalatokat a...

Szeretnék tapasztalatokat a Szt. István kórházról?

Figyelt kérdés
Június 28-ra vagyok kiírva, de a kórházat nem ismerem.A fogadott orvosom itt dolgozik.
2011. febr. 16. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Én ott szültem 2009 decemberében. Nagyon vegyes tapasztalataim vannak. A csecsemős nővérek nagyon aranyosak, segítőkészek, viszont az orvosok - ha nem tömted tele a zsebüket - finoman szólva is lesz@rnak.(Ezzel kapcsolatban van egy nagyon negatív élményem, ha nincs fogadott orvosom, nem tudom, mi lett volna velem.)

Pontosan mire lennél kíváncsi?

2011. febr. 16. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Én 2009 júniusában szültem ott az ikreimet és idén nyáron is ebben a kórházban fogom megszülni a 3. babánkat. Anno mindennel meg voltam elégedve: az orvosok és a csecsemős nővérek is nagyon segtőkészek, aranyosak voltak. Egyedül a kaja mennyiségével vot gondom, de ezt a család megoldotta. :)

Csak ajánlani tudom ezt a bababarát kórházat!

2011. febr. 16. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Pont ma 1 éve szültem ott. :)

Nagyon elégedett voltam, minden képpen itt akartam/akarom szülni a második babát is.

A szülésznők nagyon kedvesek, aranyosak, profik. A cscsemősnővérek szintén.

Hát, orvost én sem nagyon láttam szülés után, csak az én választott dokim jött be, hogy megvizsgálja a gátsebemet.

Persze, ha bármi gond van, a nővérnek szólsz, az meg szól a dokinak, én azért nem találkoztam orvossal, mert semmi baj nem volt.

Baba végig veled lehet.

Védőnő is jött naponta többször, hogy tanácsot adjon.

Segítettek mindent megtanulni (első baba), a pelenkázást, köldökápolást, szoptatást.

A szobánk 3 ágyas volt, fürdivel, wc-vel. Tisztaság volt, anyukák a szobában kedvesek, vigyáznak a picurra, amíg te mosdóban vagy.

A kaja kórházi... De kibírható teljesen.

Én a következő szülésem utánra viszek egy kényelmesebb párnát, illetve nem engedem, hogy a látogatóim annyi mindent hozzanak be (4 szatyor gyümi, üdítő, süti, meg ilyenek maradtak meg, alig fér be az autóba)

2011. febr. 16. 14:30
 4/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

ki a dokid?

2011. febr. 16. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 2008-ban szültem ott(és még 2 barátnőm,2007-ben,és 2010-ben),és maximálisan pozitív tapasztalataim vannak(nekik is!).Év végére,vagy jövő tavaszra tervezünk még egy babát,100%,hogy ott fogom szülni.Előttem már leírtak mindent,csak megerősíteni tudom!
2011. febr. 16. 17:41
 6/9 A kérdező kommentje:

A harmadik válaszolónak.

Boldog szülinapot a picinek.Első baba.Nekem Ő már a harmadik lesz.Mészáros László az orvosom.

2011. febr. 17. 08:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Miajunak:

Leírnád mi volt a nagyon rossz tapasztalatod?

2011. febr. 17. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Szülés után érzetem, hogy valami nincs rendben a gátsebemmel. Három napig (ez most nem a népmesei fordulat, tényleg így volt) kértem az ügyeletes orvosokat, hogy nézzék meg, mert szerintem nem normális, hogy mennyire be van dagadva. Azok meg finoman szólva is elhajtottak. Egyik közölte, hogy látta, hogy saját lábon járok, és ebből látszik, hogy szimulálok és nincs semmi bajom. A másik lazán odavetette, hogy "azt hitte magának szülés után semmi se fog fájni!?"

Aztán végre bejött a fogadott orvosom, ő megvizsgált, elvörösödött a feje és közölte, hogy "MOST megyünk a műtőbe". Később mondta, hogy nem igazán értette, hogy hogyan voltam képes még saját lábon járni. Én meg megkérdeztem tőle, hogy mi lett volna, ha nincs fogadott orvosom. Erre csak annyit mondott, hogy "erre inkább nem válaszolok semmit".

Különben ezt láttam, amíg bent voltam: a fogadott orvosok ezerrel körülugrálták a magánbetegeiket, de az ügyeletes orvosok lesz@rtak mindenkit. Egyik szobatársnőm ügyeletes orvosnál szült. Mesélte, hogy kitolás alatt (akkor volt bent az orvos) a doki annyira volt képes, hogy az ajtófélfának támaszkodott lehunyt szemmel és arról panaszkodott, hogy ő milyen álmos és hogy bírja majd az ügyeletet.

2011. febr. 17. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is ott fogok szülni.Van orvosom, de ő elég különleges nem fogad el pénzt. Amit az előttem író írt azt el tudom képzelni, ha velem ilyen történne felhívnám az orvosom.

Nagyon sajnálom, hogy veled ez történt.

2011. febr. 17. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!