Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kb hány százalék,...

Szerintetek kb hány százalék, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
4 napja késik, azon a napon amikor meg kellett volna jönnie görcsöltem, de jóval gyengébben mint szoktam, egy csepp vér sem volt, másnap még gyengébben görcsöltem és derekam is fájt, ma már nem görcsölök, csak szurkál bal oldalt és néha jobb oldalt is. Bal oldalt az alhasam egyébként napok óta fáj mozgásra. Ma csináltam egy tesztet, ami nagyon halvány pozitív lett, a párom nem is láttam, de kíváncsiságból megmutattam anyámnak is és ő is látta a második csíkot. Ezen kívül, amikor víz éri a mellem, akkor kék eres lesz és a bimbó körül ilyen "hólyag szerű" valami nőtt ki. Bocsi a fura megfogalmazásért, de jobban nem megy. :) Szerintetek mennyi az esély a babára? igazából az zavar meg, hogy a párom nem látta a második csíkot.

2014. febr. 14. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Gratulálok! 100%
2014. febr. 14. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
2 nap múlva csinálj reggeli első vizeletből még egy tesztet, valószínűleg az erősebb lesz.
2014. febr. 14. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
4 napja késik, van egy halvány pozi teszted, és azt kérdezed mennyi az esélye a terhességnek?
2014. febr. 14. 19:18
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem is terhes vagy, attól hogy halvány, még pozitív. de mindenképpen csinálj még egyet, esetleg másfajtát két nap múlva, reggeli pisiből. :)
2014. febr. 14. 19:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló! Azért kérdeztem, mert mint mondtam a párom nem látta a második csíkot és tényleg nagyon halvány volt. Én meg ezen kicsit kibuktam, hogy ő nem látta még akkor is ha én meg anyu igen. :) egyébként köszi a válaszokat :)
2014. febr. 14. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Gratula. Milyen tesztet csináltál?
2014. febr. 14. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
99.99%
2014. febr. 14. 19:40
 8/10 A kérdező kommentje:
x epilt csináltam. köszönöm :)
2014. febr. 14. 19:46
 9/10 Börcsök Krisztina válasza:
gratula :-) én is ezt a testet használtam, nekem is halvány csík jelent meg
2014. febr. 14. 21:42
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, én is gratulálok :)
2014. febr. 15. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!