Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek hány százalék...

Szerintetek hány százalék esélyem van arra, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés
a fogamzásgátló tabletta szedésével a negyedik darab után(azaz harmadik, az elsőnél hánytam) kihagytam kettőt(abba akartam hagyni a szedést, mert nagyon rosszul voltam). ekkor megint megjött, 6 napig tartott, majd két napig semmi, a második napon megint sikerült elfelejtenem bevenni, következő nap kettőt vettem be, de megint vérezni kezdtem, és még hánytam is. rákövetkező nap tovább vérzek, szedem a tablettát, és ez utáni napon történt a dolog. múltkor még volt egy nagy adag óvszer, de épp most nem találtunk egyet sem. nem bennem ment el, de így is belém kerülhetett egy minimális mennyiség.. szóval félek. tudom, menjek nőgyógyászhoz, megyek is amint lesz, de most nem tudok.
2011. márc. 21. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
50-50
2011. márc. 21. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
50-50,vagy igen,vagy nem.
2011. márc. 21. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
2011. márc. 21. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Elég nagy. A fogamzásgátló nem tictac, hogy akkor szedsz be amikor eszedbe jut...

Így nem védett, szóval kb ugyanakkora esélyed van teherbe esni, mint annak aki egyáltalán nem szed tablettát.

2011. márc. 22. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!