Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik rosszul vannak a terhessé...

Akik rosszul vannak a terhesség elején, vagy voltak, meddig voltak carul? Ez már így marad?

Figyelt kérdés

Ha ez így megy tovább, én meghülyülök... Még egy reggeltől estig tartó reggeli rosszullét, és sírvafakadok... Na meg a többi:( Ez már így marad?

(első kettőnél kutya bajom nem volt, szóval nem tudom ez meddig, és hogyan normális)

2014. febr. 13. 19:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia, én a 11 hétig voltam rosszul, de nem reggel hanem mindig délután. Nem hánytam, de émelyegtem sőt szédültem. Most a 14 hétben vagyok, a közérzetem jó, de úgy vagyok, mint az utolsó válaszoló, hogy most is be van csípődve a combtövemnél egy izom. Ja és pont ma akadtam ki magamra, hogy olyan vagyok, mint egy 80 éves öregasszony, hol itt fáj, hol ott! Durva!
2014. febr. 14. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!