Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik rosszul vannak a terhessé...

Akik rosszul vannak a terhesség elején, vagy voltak, meddig voltak carul? Ez már így marad?

Figyelt kérdés

Ha ez így megy tovább, én meghülyülök... Még egy reggeltől estig tartó reggeli rosszullét, és sírvafakadok... Na meg a többi:( Ez már így marad?

(első kettőnél kutya bajom nem volt, szóval nem tudom ez meddig, és hogyan normális)

2014. febr. 13. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én a 16.hétig hánytam,napi 4-6x!!!

Na azt nem lehetett bírni!

2014. febr. 13. 19:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez jó hír, jó lenne ugrani akkor 34hetet.
2014. febr. 13. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Én 16 hetes terhes vagyok és 2-3 hete megszüntek rosszulétek!
2014. febr. 13. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
13.héttől szuper volt minden!Addig émelygés,öklendezés,alvás.
2014. febr. 13. 20:04
 5/11 anonim ***** válasza:
én még most is hányok 30 hetesen... :( mondjuk nem ugy, mint az elején, hogy 3 napig egyhuzamban, de hetente 2 nap szinte biztos, hogy rosszul vagyok..(pl. ma is..tegnap du. kezdödött, még tart..és a viz se marad meg bennem)
2014. febr. 13. 20:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 14 hétig reggeltől estig tartó émelygés keserített, és az este volt mindig a keményebb, azt hittem belepusztulok és sosem lesz vége, de aztán csak megszűntek szerencsére. Néhányszor hánytam is, pont akkor, amikor megkívántam végre valamit és jól esett enni belőle...nah az garantáltan kijött. Úgyhogy végig koplaltam ezt az időszakot, így legalább nem híztam egy grammot sem terhességem alatt, sőt, fogytam :)
2014. febr. 13. 20:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Én az első babával az 5. hónapig hánytam.
2014. febr. 13. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:

A hanyas az meg hagyjan!! A sok fejfajas, meg a szagok...

Aztan majd jön a jo kis derekfajas...meg nem tudsz aludni...Na en attol borultam ki. Volt hogy az ejszaka felet atbömböltem, mert nem tudtam aludni.Idegesitö

2014. febr. 13. 21:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindhárom terhességemnél a 14. hétig tartott a rosszullét, bár nem hánytam, de annyira rosszul voltam, émelyegtem, szagokra érzékeny voltam, meg ilyenek, hogy én is alig bírtam.
2014. febr. 13. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 2 hete lett jobb a hányás, a hányinger még délután jön a gyomorégéssel együtt, de már nem durva. Ami most nagyon kellemetlen, hogy állandóan becsípődik valahol a hátam. Eleinte fent a lapockámnál, megmoccanni sem tudtam, most a fenekemnél és sugárzik a combomba, derekamba. Amikor már tudok mozogni, akkor 1-2 nap és újra becsípődik. Most 15 hetes terhes vagyok.
2014. febr. 14. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!