Kismamik, mit tegyek? Még csak 20 hetes vagyok, és már 9 kg-ot felszedtem.
Mindenképpen mozognod kellene ahhoz, hogy kordában tartsd a kilókat. Sétálj, végezz házimunkát, ha nem vagy ezektől tiltva, a lényeg, hogy legyenek napi feladatok, és lehetőleg gyalog járj a közelebbi helyekre, így biztos, hogy kevesebb fog feljönni.
Vigasztalásul: Sokszor olvasrtam itt a fórumon, hogy a kismamák az elején híznak többet, az utolsó 1-2 hónapba meg egyáltalán nem, pedig általánosságban fordítva van. Szerintem mindanyian másként vagyunk kódolva, így nem biztos, hogy mégegyszer ennyit felszedsz a végéig.
Egyébként ha lesznek napi feladataid, hidd el, nem leszel depis! NAgyon jó kismamának lenni, még az állandó aggódás, kisebb nyűgök ellenére. Inkább próbáld meg élvezni ezt az időszakot!
Minden jót!
(30 hetes mami)
Köszönöm a válaszokat. Ma be kellett menjek a munkahelyemre. Mindenki csodálkozott, hogy nem is látszik, hogy kismama vagyok. Nem hitték el a 10 kg-mot. Azt már nem mertem megmondani, mennyi lettem így.
Nem értem, hogy történt... Igazatok van, hogy mozgásra van szükségem és felsdatok kellenek. Mint írtam: nehéz elindulnom.Persze tudom, hogy ezt nem teheti meg más helyettem.
A babának örülök én is, de még mindig szorongok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!