5-6 hetes Kismamik, hogy érzitek magatokat?
Én ma vagyok 5+3 hetes, nagyon jól érzem magam, néha has szurkát érzek, de szedek magnerotot. Ja, és iszonyatosan feszül a mellem...
Ti hogy vagytok? Dokinál, aki volt, mit látott nektek? :D
Sziaaa :)
14.-én voltunk 12 hetes uh-on :)
Minden rendben van a Babukával, csak úgy ficánkolódott :)
BPD: 25mm
CRL: 61mm
FL: 9mm
Takaróredő vastagsága: <3mm (norm. érték)
Eltérés jelenleg nem látható. A placenta a hátsó falon tapad, jó helyen. A magzatvíz átlagos.
AFP eredménnyel kontroll.
Szóval teljes mértékben rendben van minden, nagyon örülünk neki :)
Az ismerősöknek már a pozitív teszt után elmondtuk, mert nem birtuk magunkban tartani :)
Ne aggódj szerintem, hogy nem érzed magad terhesnek, hidd el pont ugyanigy vagyok vele Én is. Néha fel sem fogom :) Ne aggódj minden rendben lesz, majd várom a fejleményeket! :)
Sziasztok :-D én is írtam anno nektek!!!
Szívből gratulálok nektek a jó eredményekhez!
Hihetetlen,hogy az 5-6 héttől, már idáig eljutottunk!
Én most 18+2 hetes vagyok!
19-én megyek a 19 hetes genetikai uh-ra!
És én is egy hete érzem a picit :)) bökdös belülről!!
Puszi nektek!!!
Hétfőn voltam terhesgondozáson és a doktor úr megerősítette,hogy
KISFIÚ :-)))))
:-D
Szépen növekszik. Minden rendben vele.
Hétfőn lesz a nagy genetikai uh Budapesten, amit nagyon várok!
Üdv nektek!
18+5
Sziasztok!
Bocsika, hogy eddig nem irtam.
Én most vagyok 17 hetes, és Én is érzem a babámat mozogni, elég hihetetlen, hogy ilyen korán, de tudom, és érzem, hogy Ő "ütöget" belülről :)
Nekem a héten jött meg az afp eredményem, tökéletes lett szerencsére. Pénteken megyünk genetikai Uh-ra. Már alig várom, hogy láthassam, ja és remélem megtudjuk, hogy kisfiú vagy kislány :)
Üdv Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!