5-6 hetes Kismamik, hogy érzitek magatokat?
Én ma vagyok 5+3 hetes, nagyon jól érzem magam, néha has szurkát érzek, de szedek magnerotot. Ja, és iszonyatosan feszül a mellem...
Ti hogy vagytok? Dokinál, aki volt, mit látott nektek? :D
Kedves 7-es válaszoló!
Én is gratulálok neked, és Én is örülök, hogy csak jó híreket lehet itt olvasni.
Boldog Babavárást! :)
Sziasztok!
Bocsi, nem láttam, hogy irtál :)
Igen voltam dokinál, mivel elkezdtem egy kicsit barnázni és nagyon megilyedtünk elmentünk a dokihoz, aki megnyugtatott, hogy nincs semmi baj. Élő embrió van a pocakomban, szivhangal, és hallottuk a kicsike szivét verni, hihetetlen volt :)
Ti voltatok orvosnál? Védőnőnél voltatok?
Gratulálunk :-)))
A barnázásra kaptál valami hormon pótlást?
Én péntek voltam védőnőnél,kaptam kis könyvet.
Ma vagyok kb 9+2
Nem, semmit nem kaptam a barnázásra, azt mondta a doki ne stresszeljek, pihenjek, de már elmúlt amúgy a barnázás szerencsére.
Én majd 14.-én, pénteken megyek a védőnőhöz. Fogalmam sincs hogy már milyen hétben járok, mivel a leletek és a ciklus szerint is más hétben vagyok :) Úgyhogy várom, hogy valaki megmondja, hogy mégis hol tartok :)
Szia Kedves 7-es!
Mi is nagyon jól vagyunk, mi majd április 14.-én megyünk 12. hetes uh-ra, addig izgulás, hogy minden rendben legyen :)
Örülök, hogy veletek is minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!