5-6 hetes Kismamik, hogy érzitek magatokat?
Én ma vagyok 5+3 hetes, nagyon jól érzem magam, néha has szurkát érzek, de szedek magnerotot. Ja, és iszonyatosan feszül a mellem...
Ti hogy vagytok? Dokinál, aki volt, mit látott nektek? :D
Remélem a szülés könnyű lesz :) Bizom benne hogy majd túlleszek rajta :)
Pénteken megyünk vissza majd dokihoz, alig várom, hogy láthassam, hogy mennyit fejlődött :) Szerintetek lesz szivhang? :)
Igen, voltam dokinál.
A leletemen ez áll:
Az uterus üregében egy szabályos petezsák látható. Átlagos átmérője 8mm, amely 5 hetes terhességnem felel meg.
Dg.: Grav.s.5.
2 hét múlva kontroll (embrió?)
Kicsit csalódott vagyok, mert akkor nyugodtam volna meg a legjobban, ha már megmondják, hogy igen a petezsákban van valaki :) De sajnos nem, igy várnom kell 2 hetet.
Szerintetek, ezek átlagos méretek? Menstruációs szerint 6 hetes vagyok, a doki szerint pedig 5, lehetséges lenne?
Egy hete voltál és akkor még csak FELRUTKULÁS látszott
Ahhoz kb másfél hét kell,hogy megjelenjen az embrió :-)
A petezsák is naponta 1 mm-t nő..
Így szerintem ezek az adatok a terhességnek megfelelőek
:-)
Kedves utolsó én kedden voltam (menszi szerint 7 hetes)
Ultrahang alapján 6 hetes és volt szív hang!
Kedden szorítunk neked! :-)
Kedves Roberta és 7-es válaszoló!
Köszönöm a jó tanácsokat! :)
Roberta gratulálok a szivhanghoz :) nekem minden vágyam hogy hallhassam már a szivét :)
7-es válaszoló drukkolunk neked, majd ird meg a fejleményeket, ha voltál dokinál! :)
:-) micsoda jó hírek :-)
Gratula!!!
Amúgy hogy vagy? Tünetekkel hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!