Jövőhéten kell mennem először NST-re és megtudtam hogy nőgyógyászati vizsgálat is lesz, és hát párommal már jó ideje nem tudtunk sexelni, mert fáj a behatolás. A kérdés az lenne hogyha a behatolás fáj az nem fog fájni ahogy az orvos vizsgál?
Figyelt kérdés
Nekem amúgyis fájt mindig a vizsgálat leginkább amikor azt a kacsát helyezi fel az orvos.Bocsi ha hülyén hangzik a kérdés.2014. febr. 12. 15:09
11/14 anonim válasza:
Nekem összesen a terhesség alatt 3x néztek méhszájat,ebből egyszer az ügyeleten(22 hetesen-egyáltalán nem fájt) és egyszer azért, mert görcseim voltak(28 hetesen, az sem fájt). A harmadik vizsgálat 39+6 hetesen, hát az valami iszonyat volt. Nekem úgy még soha semmi nem fájt mint akkor ahogy felnyúlt a doki, pedig akkor már tágulási vérzésem is volt, még is azt hittem ott helyszínen megszülök. Még fel is sóhajtottam hogy ááhhh..be is küldött a kórházba mondván hogy még aznap megszülök(ez hétfőn volt)pénteken lett belőle baba.
12/14 anonim válasza:
Ja az lemaradt hogy bent tartottak a kórházban szülésig, amíg bent voltam háromszor csináltak amnioszkópiát,érdekes módon egyik sem fájt.
13/14 anonim válasza:
Pont tegnap vtam kenetvételen. Volt hápi,tapi minden még hüvelyi uh is. Nem fájt, kellemetlen volt de nem jobban mint előtte. A kenetvétel meg egyáltalán n fájt. Voltál már ennél az orvosnál rákszűrésen? Szerintem ugyanaz szinte csak annyi a külömbség hogy puhább izével veszik le a kenetet. A másik orvosom 32héten csak felnyult megnézni a méhszájat de az itthoni szerint már rövudült picit. Görcseim voltak lehet ezért volt ennyire alapos.
Amugy én a vizsgálat előtt említeném neki mint panaszt hogy félsz mert az együttlét legutobb fájdalmas volt nincs e gond és hogy a vizsgálat fájni fog e. Biztos ovatosabb lesz. Nyugi ki lehet birni. Majd ird meg mi volt.
14/14 A kérdező kommentje:
Pont azért is aggódok mert nem voltam még ennél az orvosnál,nem a lakhelyemen lesz a vizsgálat.Gyulára kell átutazni és nem tudom mire számítsak,az orvosom az nagyon kedves,de kitudja ott milyenek lesznek.
2014. febr. 12. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!