DNS vizsgalat mennyibe kerul? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Szeretnek tudni rola mindent! Fontos!2014. febr. 8. 19:47
2/6 A kérdező kommentje:
Kosz szepen! Nincs gepem h meg tudjam nezni. Telorol irtm ki a kerdest orultem annak is ide fel tudtam lepni es irni.
Szoval kerdesemre normalis valaszt varok! Segitseget kertem nm pedig bunko valaszt!
Van itt vki aki tud normalis valaszt irni a "google barat" szovegen kivul?
Volt vki olyan helyzetbe h dns vizsgalat volt mert az apuka nm volt benne biztos h ove a gyermek?
2014. febr. 8. 20:03
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Hogy zajlot le az egesz?
2014. febr. 8. 20:04
5/6 anonim válasza:
Ja, en nem voltam, csak a neten talaltam.Ugyhogy reszleteket nem tudok, de szerintem olyan, mint egy barmilyen anonim teszt.Bementek, mintat vesznek, az eredmenyrol pedig adott idopontban tajekoztatnak.Nem kell tulaggodni.
6/6 A kérdező kommentje:
Jol van ! :) koszonom szepen!
2014. febr. 8. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!