Meszes lepény - biztos császár?
Figyelt kérdés
37+3 hetes vagyok, az orvosom szerint nagy a valószínűsége a császárnak, mert meszes, elöregedett a lepényem.
Tapasztalatok?
2014. febr. 12. 10:52
1/5 anonim válasza:
Nekem 38 hetesen III fokban volt érett a lepényem, 40 hetesen az Uh-os megkérdezte hogy dohányzom e, mert azoknak szokott ilyen érett lenni. Sima szülésem volt. :)
2/5 anonim válasza:
Ja az lemaradt, hogy nem dohányzom.
3/5 anonim válasza:
Úgy tudom, ha bármiért ki kell venni a babát, mielőtt elindulna magától (ez az ok lehet esetedben a meszes méhlepény, ami ha tényleg annyira öreg, nem látja el rendesen) és nem látnak esélyt arra, hogy sikeres legyen egy szülésindítás (pl. még nem illeszkedett be a feje és totál zárt a méhszáj), akkor jön a császár.
4/5 anonim válasza:
Mondjuk én azt sem értem, hogy miért nem csinál a ekkor akkor programozott császárt, ha már látja, hogyha sima szülést nem fogja bírni a lepényed?!Miért vár még?Azt akarja, hogy oxigénhiányos állapot lépjen fel a babádnál és sürgősségi császárod legyen??
Már most is kiírhatna császárra.
Első voltam
5/5 A kérdező kommentje:
Jövő héten császár lesz, ha addig kihúzzuk, mert meszes a lepény és kevesebb a víz s. Flow-t nézi és minden nap nst, ha a hétvégét kihúzzuk, akkor elvileg jövő héten császár lesz.
2014. febr. 13. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!