Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Utolso uh azt irták a papiromr...

Utolso uh azt irták a papiromra hogy a lepény a belsö mészájat eléri. Mennyi esaélye van annak hogy szülés legyen? Aggodnom kell hogy császár lesz belöle?

Figyelt kérdés
2008. jún. 10. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a lepény a méhszájon van nem tud megszületni a baba.

És nagyon erős,akár életveszélyes vérzést okozhat,ha nem császároznak meg.Ne aggódj,ha egyszer muszáj akkor muszáj.

A lényeg,hogy mindketten egészségesek legyetek.

Minden jót,üdv

2008. jún. 10. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos azt nem írtad meg,hogy hány hetes vagy. Ha már a vége felé jársz,skkor minden úgy van,ahogy az első válaszadó leírta. Viszont ha még csak az elején vagy,vagy középtájt,akkor még bőven van idő arra,hogy felmenjen a lepény és ne érintse a méhszájat. Én is így voltam.
2008. jún. 11. 08:35
 3/5 A kérdező kommentje:
sziasztok köszi a választ amugy 37 hetes vagyok
2008. jún. 11. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia

Akkor készítsd magad a császár gondolatára, mert ha eléri a méhlepény a máhszájat, akkor az jönne előbb, nem a baba, ez pedig mindkettőtök életébe kerülhet.

Jobb mindenkinek, ha ilyenkor császároznak.

Nagyon fontos, akármilyen csepp kicsi vérzésed is van, azonnal menj orvoshoz, mert jelentheti a lepény leválását. Nekem is ez volt, nagyon szigorúak, és vigyáznak!

Ha meg mégis sikerülne szülni-a dokik tudni fogják, hogy lehet-e vagy nem- akkor kellemesen csalódsz.

De inkább hangold magad császárra.

Nem baj ez, inkább minthogy baj legyen!!

2008. jún. 11. 10:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok, és már meg is állapították, hányadikán végzik el a császárt, 37hetes+3 naposan, de azért mert már most a 35.héten 3600gramm a súlya a babának, így nem akarnak tovább várni, főleg, hogy ebben a méhlepényügyben nagy a rizikó, ha spontán beindul a szülés. Sokáig magyarázták mi miért van, de a lényeg, hogy nagy vérzések lehetnek ami senkinek nem jó, így ezért csinálják programozott császárral. Nekem ezzel semmi bajom, hisz nem hiányzik egy komplikált normál szülés, főleg ha mindketten veszélyben lennénk. Nem értem azokat, akik ezen erősködnek a dokinak..:(
2008. jún. 11. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!