Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 napja alig mozog a Babám....

3 napja alig mozog a Babám. Aggodjak? Előtte meg szinte fájt ahogy boxolt mostmeg csak szinte bejelentkezik.

Figyelt kérdés

Sziasztok baj lehet a babámmal?3 napja alig mocorog ugy kell lesni pedig előtte nem volt semmi amit művelt a lányom a pociban..Azt hittem igy is marad eddig faros volt lehet befordult azért nem érzem annyira?Vagy miért ilyen "jó"kislány?

Kezdek aggodni vagy ne tegyem mással is van ilyen hogy nem aktiv a Baba?

Köszööm a válaszokat.

Egy aggodo 29 hetes kismama.

2009. dec. 8. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugika,az a lényeg,hogy érezd.Nekik sincs mindig egyforma napjuk,valamikor lustábbak.Én 24hetes vagyok és a harmadik babónkat várom,de én azt vettem észre,hogy a hidegebb napokon sokkal nyugisabb épp,hogy csak érzem a mocorgását,máskor meg akkora bulit csap,hogy ugyérzem szétszakad a hasam.A lényeg,hogy érezd.Az is közrejátszik hogyan fordult el,mert ha éppen befelé akkor sokkal tompábbak a rugásai.Nekem a 16.héttől fejvégű,már 2szer is voltunk 4d-n mert kiváncsiak lettünk volna a pofijára de sajna közőlték,hogy már fölösleges pénzkidobás mégegyszer menni,hisz annyira jólérzi magát abba a pozba,hogy nemsok esély van rá,hogy kifordul.Igy csak azt láthattuk,hogy kislány,na meg a hátát de azt nagyon:)Boldog babavárást!
2009. dec. 8. 11:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod.Neked is boldog babavárást!

Mi is most megyünk 4d re remélem azért az arcocskája látszik majd eddig 2x voltunk mind a 2 x látszott 20 hetesen szemből is.Pedig akkor fejvégű volt azt hiszem.

Remélem szerencsétek lesz azért és elkaptok egy jó képet és lehet megéri mégegyszer menni.Hol voltál?Én ajánlom a 4d genesist nagyon profik addig harcolnak mig jó kép nem lesz!Ha kell 1 óráig is!

2009. dec. 8. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi Győrbe lakunk itt már 2 helyen is voltunk de sajnos mind a 2szer ugyanugy fekszik,hiába rug-kapál a méhlepény mögűl sajna nem akarja kidugni a buksiját:)29hét tájékán teszünk egy utolsó lehetőséget ha akkor se mutatja marad a meglepi,csak olyan rossz,hogy most van lehetőség /a 2 lánykámnál még nem volt ilyen/ de ő meg szégyenlős:)Azért élmény volt ennek ellenére és nem bántuk meg. További szép napot és kivánok Kellemes ünnepeket!
2009. dec. 8. 12:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Mi is ugye most 29 hetesen megyünk remélem élmény lesz.

Kivánom hogy megmutassa magát.:-)

És Kellemes ünnepeket kivánok én is és boldog babavárást és könnyű szülést!

2009. dec. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!