Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek Dr Róna...

Mi a véleményetek Dr Róna Istvánról?

Figyelt kérdés
Pár hét mulva megyek Békéscsabára ultrahangra Dr Róna Istvánhoz .de nem tudom érdemes-e hozzá menni 4D ultrahangra .

2014. febr. 10. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nála szültem, nagyszerű orvos. Sőt Gruda is nagyon kedves volt velem. Nekem nem volt választott dokim, csak pont Róna volt ügyeletben, és több figyelmet kaptam tőle mint azok a kismamák akiknek volt fogadott dokija. Szerintem nyugodtan menj hozzá ultrahangra.
2014. febr. 10. 11:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem se lesz fogadot orvosom :-) remélem velem is ugyan ugy törödnek . Köszi a választ
2014. febr. 10. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Többször voltam UH-n Rónánál, (4D-n is és a kórházi genetikain is) és szívből ajánlom őt. Nagyszerű szakember, hihetetlen tapasztalattal. Békés megyében ő a legjobb!
2014. febr. 10. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
kb 12 hete voltunk nálla 4Dn. Nagyon jo volt. Mindent elmondott amire kivancsiak voltunk szépen megmuttata a picit mi mije megmérte, mindent átvizsgált rajta szakszerüen pedig csak babamozizni akartunk. 25perc volt az egész, rendes volt bár nekem valamiért nem szimpatikus, de ettől függetlenül ajánlom, mert valoban jo szakember. Lehet a hormonok miatt nem a legjobb a hozzáálásom. Pedig semmi rosszat nem mondott. Lehet emlékeztet valakire akit nem kedvelek nem tudom. De egy életre szolo élmény volt. A párom azota is emlegeti de már mindjárt megszületik igy hamarosan láthatjuk élőben.
2014. febr. 10. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is csak ajánlani tudom!
2014. febr. 10. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!