Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Békéscsabai Róna dr. úr...

Békéscsabai Róna dr. úr magánrendelésére jár valaki?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én Baukó dr.úrhoz járok, de Rónánál kétszer voltam 4D-n. Miért kérdezed? Esetleg hátha tudok segíteni. 36hkm
2012. ápr. 7. 23:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm a választ. Azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy a 12. hetes uh-t ő megcsinálja a magánrendelésén, vagy a kórházi uh-ra kell bejelentkezzek. (úgy tudom, hogy mindenképpen Róna csinálja a 12. heti uh-t, és ha nem muszáj akkor nem fizetek neki azért, amit ingyen is megcsinálna)

Gratulálok a babához! :)

2012. ápr. 8. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is ő csinálta a 12heti uh-t a kórházba. De mostmár nem vagyok benne biztos. Elvileg neki kell csinálnia a genetikai ultrahangokat, de lesz helyette egy nagyon fiatal doki, és szerintem ő Róna helyett lesz. Nekem is a fiatal doki csinálta a 32heti uh-t, ott volt mellette Maczó is, hát mit ne mondjak, eléggé elméricskélte a fiamat, nem találta meg az egyik veséjét meg ilyenek. Maczó segített neki. Mi meg a párommal csak lestünk, hogy mi is van. Szerintem a védőnőnél kérdezzél rá, hogy Róna fogja-e csinálni, mert nagyon sokszor ez a kis tanuló gyerek van ott. A 20heti uh-on, Róna és ez az Ábel doki volt bennt, csak akkor még Róna vizsgált, Ábel meg figyelte ahogy mért és magyarázott. Első baba lesz? Rónához jársz amúgy magánra? Boldog babavárást.
2012. ápr. 8. 23:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen hozzájárok magánrendelésre, így úgy döntöttem, hogy inkább kifizetem azt a pár ezer forintot, de legalább elmond mindent, sőt még lehet, hogy képet is kérhetek! :)

Boldog babavárást!

2012. ápr. 9. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!