Gyulán Jurdi vagy Békéscsabán Róna doktor úr készít jó 4d-s felvételt? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Most vagyunk 28 hetesek, de nem tudjuk, hogy kihez menjünk. Esetleg tarifát tudtok írni? Köszönöm!2012. dec. 2. 17:58
1/5 anonim válasza:
Én ugy tudom Jurdi drágán dolgozik.
2/5 anonim válasza:
Szia! Gyulán voltunk Jurdinál:-) 13 ezer forint volt a 4D, több, mint fél órát voltunk bent, nagyon aranyos volt, viccelődött, a férjemnek és a lányomnak is mutogatta, hogy most épp a baba melyik részét nézi. Szóval mi meg vagyunk elégedve vele! Nyilván kaptunk dvd-t, uh.képeket:-) ez tavaly nyáron volt!
3/5 anonim válasza:
2-es vagyok, ez lemaradt, de gondolom már utánanéztél: 23 hetesen beszéltünk arról itthon, hogy jó lenne elmenni 4D-re, kikerestem Jurdit, 24. hét elejére bejelöltem a legkorábbi időpontot! Nem tudom azóta mennyit változott, de az átlag várakozási időhöz képest nagyon keveset vártunk! :-)
4/5 anonim válasza:
Szia. Én 6 hónapja szültem, 25hetesen voltam Rónánál 4D-n, 12000ft volt, kaptunk egy dvd-d, és két képet. Nagyon aranyos volt, mindent elmagyarázott, alaposan átnézte a babát, és rettentő jó felvételt és képet adott. 45percet voltam bennt. Sógórnőm lánya viszont Jurdinál volt szintén 25hetesen, most 32hetes, azt mondta hogy nagyon rendes a doki, de nem olyan profi a gépe mint Rónának, és nem csinált valami jó felvételt. Én konkrét a dvd-n amit megmutatott, szinte semmit nem tudtam kivenni. 30percet volt bennt kb, 13000ft volt a vizsgálat, kapott 1 képet, és egy dvd-t. Ha bármi kérdésed van még, szívesen válaszolok rá ha tudok.
3 fiú anyukája
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2012. dec. 4. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!