Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 55 kg és a 21. hetet taposom,...

55 kg és a 21. hetet taposom, mennyit hízhatok még?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

54 kg voltam amikor terhes lettem, most +1 kg van rajtam a baba makk egészséges és 305 grammos, tehát vele minden oké.

A családban a nővérem az első gyerekével úgy ment szülni hogy nem látták rajta hogy terhes,alig volt hasa. Másodikkal 15 kg-t hízott. Anyu velem +20 kg-t szedett fel.

Nem tudom én mennyit fogok de szerintem 5-7 kg-nál nem többet!! Ki mennyit hízott ilyen vékony testalkattal?

Köszi a válaszokat előre is!!

2014. febr. 10. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
szia! szerintem nem mérvadó , hogy ki mennyit hízik ilyen vékony testalkattal. Nálunk a családban mindenki vékony, anyukám 3 gyermeket szült, sosem volt egyik terhességnél sem 52 kg-nál több, átlag 48-al kezdte, alig látszott a pocakja. Tesóm sem hízott sokat. Én most 55 kg-ról indultam, 21 hetes vagyok, ma reggel mértem, 59 kg vagyok, tehát 4 kg híztam. Nem eszem többet,sőt szerintem annyit sem mint terhesség előtt, mert hamar eltelítődöm, mondjuk a kezem vizesedik, plussz a magzatvíz, plussz a baba, szóval amúgy azonkívül,hogy a hasam nő, zsír sehol nem látszik plusszban. Barátnőm 55 kg-val kezdte szintén hetven valahánnyal ment szülni, egy másik ismerősöm 42kg-ról indult, brutál sokat hízott, mondjuk most már nagyon vékony megint. van aki a második harmadban,van aki a harmadikban hízik többet, állítólag a normális az, ha egyenletes a gyarapodás, tehát szerintem a plussz egy kiló nálad picit kevés, lehet a 3.trimeszterben lesz hirtelen több.
2014. febr. 10. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Barátnőm 17 kgot szedett fel 56 rol indult kb.

Én 85 ről indultam és azthiszik kb 25 hetes vagyok pedig 35. +6 kg van rajtam. Most az elmult 4 hétben jött fel kb 3. Pedig nem vagyok kövér, csak husisabb de lapos hasam volt mindig. Anyukám meg nővérem is 15-20 kgokat szedtek fel. Én 22 héttől kezdtem hízni. de még mindig a régi ruháim hordom.

2014. febr. 10. 12:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat,remélem nem szedek fel sokat,de a lényeg hogy a baba egészséges legyen! Alig van étvágyam, napi 3x eszem de azt is csak a baba miatt. Sosem voltam egy nagy étkű! Remélem a bőröm sem reped majd szét ha esetleg hirtelen hízok. Nektek repedezett a bőr valahol? Eltűnt vagy megmaradt?
2014. febr. 10. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem még nem repedt meg sehol bár kb a 12.héttől kenem. 36.hétben vagyink szal még megrepedhet.

2es voltam.

2014. febr. 10. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
szia! első válaszadó vagyok. Nekem sehol nem repedezett meg eddig a bőr, és striák sem láthatóak,pedig elég nagy a pocim ahhoz képest,hogy a 21.hétben járok. Bár az elejétől kenem minden nap Babatestápolóval ami extra száraz bőrre való. szerintem ez is nagyrészt genetika is,kinek mennyire lesz striákkal teli a has, vagy comb résznél.
2014. febr. 10. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

51 kg-mal indultam (160 cm) és most vagyok 58 kg a 20. hét felében.

2014. febr. 11. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!