Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik oldalon való fekvés...

Melyik oldalon való fekvés javasolt 32 hetes vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a háton való fekvés már nem. De úgy olvastam hogy baloldalon sem ahol a szív helyezkedik el, mert nyom valami fő ütőeret. Akkor csak a jobb oldal jó? A babám sokat mocorog nem tudom eldönteni most jó neki azért vagy nem. Köszi.
2008. júl. 19. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
úgy feküdj, ahogy neked kényelmes
2008. júl. 19. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem keményedik a méhem, és azt mondta egy szülésznő, hogy olyankor a bal oldalamra kell feküdni. A doki is azt mondta, hogy sokat kell pihenni, főleg oldalon fekve. A hanyatt fekvés állítólag tényleg nem jó, ha csak nem jó magasan van a fejed, de az már szinte ülés.

Kellemes babvárást!

33 hetes kismama

2008. júl. 19. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

nem tudom, még nekem sem sikerült kiderítenem, hogy a legjobb. Sajnos én csak hason tudok igazán jól aludni, és hiába fekszem le oldalt, reggel mindig hason ébredek (most 28 hetesen is, de előző babóval is szinte végig így volt).

Valahogy megtalálja a baba a számára legkényelmesebb helyet odabenn.

Oldalt fekve is sok párnával támaszd ki magad, csípődnek is nagyon fontos, hogy ne nyúljanak a szalagok.

2008. júl. 19. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!