16 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, csak a fekvés javasolt, vagy ülni is lehet időnként? Van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Ha a hátamon fekszem keményedik a hasam (oldalamon szoktam szinte csak), jó egy kicsit ülni is, csak nem tudom nem ártok-e.2009. aug. 27. 20:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem lehetetlen a nap 24 órájában feküdni. De miért nem a dokidat kérdezed,hogy mit csinálhatsz és mit nem? Nem irtad,hogy miért vagy veszélyeztetett és milyen súlyos. Igy nehéz tanácsokat osztogatni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is képtelenség egész nap feküdni,még felfekvésed lesz.Ugye ezt te sem gondolod komolyan,hiszen a wc-re is kimész-ott időnként erőlködni is kell....
3/5 anonim válasza:
Semmi rosszat nem csinálsz!
Nekem is feküdnöm kellett ebben az időben 6 hétig. Kicsit szabad ülni, de inkább a fekvés a jobb. Csak a fürdőszobába szabad menni és a dvd-t kicserélni:))))))
Kitartás,nekem gyönyörű babám van! Az eredményre gondolj, tudom, hogy nagyon rossz most, de ne csüggedj,csak tartsd be az utasitásokat. Feküdni!!
Veled vagyok!!
4/5 A kérdező kommentje:
Véreztem a 7 és 12. héten (klinikán fektettek több mint 2 hétig). A dokim mondta, hogy a héten már felkelhetek, kimehetek az utcára, kedden voltunk a védődőnél, utána este elkezdett keményedni a hasam és azóta időnként érzem. A dokim persze szabin van még a jövőhéten is. De aznap voltunk még papírokért a klinikán és az egyik nővérke megkérdezte, hogy ugye fekszem? És egy másik doki is inkább ezt mondta, hogy szigorú fekvés. Szóval tanácstalan vagyok. Ezért lettem volna kíváncsi mások eseteire.
2009. aug. 27. 21:34
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a terhessegem elejen. Szigoru fekves az szigoru fekvest jelent, persze ulhetsz it neha, es felkelhetsz tussolni, wc-re, ilyesmi, csak ne emelj, setalj es mozogj sokat, pihenes a muszaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!