Ma voltam a 18 hetes UH-on, azt mondta a doki minden rendben a babával, csak medencevégű a fekvése. Aztán mikor megnéztem a papíromat láttam, hogy rá van írva veszélyeztetett terhes vagyok. Ezt csak a medencevégű fekvés miatt írták rá?
TP-n vagy? Mert akkor muszáj ráírnia a papírra, még ha nem is vagy az.
Ilyenkor még simán lehet medencevégű, van még ideje megfordulni.
Nekem minden leletere ezt írtak. Harom terhességemből haromra! Soha nem volt semmi baj. Automatikusan ezt írjak ra néhol. Nyugodj meg! Semmi gond nincs!
(bocsi, nincs hosszú a és o betűm. A fiam leöntötte vízzel. Na ez mar gond :D)
15:13mas vagyok.
Az én fiam végig faros volt, nem is fordult meg, első baba. De így is megpróbálhattam volna a term. szülést, de a kis drágám tudta, hogy jobban szeretném a császárt, így tetézte a farfekvését lábtartással...
Ebből csak azt szeretném kihozni, hogy mivel neked már volt egy term. szülésed, így szinte 100%, hogy faros babát is megszülhetsz, ha egyéb komplikáció nem lép fel.
De még nagyon sok ideje van, biztos befordul. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!