Pezsgőfürdő terhesen? Többi lent.
Párom most jelentette be hogy elutazunk egy kis szállóba, ahol már voltunk. Egy pici úszómedencéje van, tényleg nem nagy, és egy 6 személyes pezsgőfürdős része.
Alapvetően úszni szeretnék, ez ügyben egyeztettem az orvosommal még a terhesség elején, mert a helyi uszodába néha eljárok úszni. A doki azt mondta egész nyugodtan lehet úszni amíg zárt a méhszáj. Viszont a pezsgőfürdővel kapcsolatban nem tudom mi a helyzet, a Google ugyan a jó barátom, de az ezzel kapcsolatos oldalakon annyira ellentmondásos az információ. Valamelyik oldal azt írja lehet nyugodtan, valamelyik 10-15 percet engedélyez, és van amelyik nem javasolja. Na most akkor??? Esetleg személyes tapasztalat? Hozzáteszem NEM termálvíz, azt tudom hogy nem lehet és NEM akarok sem szaunázni, gőz kabinozni stb... Hálás lennék az infókért.
Szia, szerintem kipróbálhatod nyugodtan, pár perc alatt úgyis érzed, hogy jót tesz-e vagy sem...
Én 30 hetes vagyok és heti minimum 3 alkalommal járok usziba, ahol néha csak a jakuzziig jutok el, mert nem mindig van nyugi az úszáshoz és nekem pl az sokkal zavaróbb hogy a szomszédos sávból jövő nagy hullámok áttörnek a fejemen és csak nyelek nagyokat... Nem tudom, hogy utánakérdeztél-e az úszásnak, de pl a mellúszás nem kifejezetten előnyös a hátadnak már az elején sem.. inkább a hátúszás javasolt, finom tempókkal... nekem nagyon jót tesz, rettenetesen fájt a hátam már a 14-15 héttől kezdve.. így a kilóimat is rendbe tartom, a hátamnak is jobb, na meg kikapcsol rendesen az fix..
A jakuzzira visszatérve én nem szeretem a közvetlen bubikat, nagyon erősek, de van egy olyan része a jakuzzinak (ahol szögben kanyarodik) ahova éppen beférek és csak a pocim két oldalától kb 10-10 centire jönnek a bubik felfelé.. így azért érzem is, de nem totálba.. ott azért el bírok lenni akár egy órát is :)
Ja és a szauna.. előtte ki sem lehetett rángatni, így eléggé szarul érintett mikor utánaolvastam, hogy nem ajánlott... de a doki mondta, hogy max 5 perctől nem lesz semmi bajom... egy kis felmelegedés jót tesz, de tény, hogy a félórás szeanszok váratnak a nyárig..
Remélem segítettem, kellemes kikapcsolódást nektek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!