Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » GYakori gombasodasa masnak is...

GYakori gombasodasa masnak is van/volt terhesen?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 19:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Artalmas a babara nezve barmikor is?Pocakban,szules kozben?
2014. jan. 28. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
nem ártalamas, sokaknak van. Figyelj a táplálkozásra is, kerüld a cukrot és az élesztöt lehetőleg a fehér lisztet is.
2014. jan. 28. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos elég sokat volt, de mindig ugyanazt kaptam rá.
2014. jan. 28. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt gyakoribb a gombás fertőzés, 35. héten vesznek kenetet és tenyésztésnek megfelelően kezelik így a szülésre már nem lesz semmi gond és lehet hüvelyi úton szülni. Ha kezelve van akkor nem okoz semmi problémát a babánál, még akkor sem ha az egész terhességet végig gombázod sem. Orvossal egyeztetett gyógyszert/kezelést kell alkalmazni és semmi de semmi gond nem lesz. Érdemes óvszerrel "védekezni" az oda-vissza fertőzés ellen, a bugyikat és törölközőket vagy kifőzni/vasalni/fertőtlenítő folyadékba áztatni a vissza fertőzés ellen, idegen wc-re ne ülj rá, otthoni wc gyakran fertőtleníteni. Ezek az óv intézkedések segíthetnek elkerülni a gombát, de ettől még azért ki jöhet, hisz a hüvely flórában mindig ott vannak, csak az a baj ha elszaporodnak. Van aki lugosítja a szervezetét úgy próbál a gomba ellen védekezni, de erről nem tudom semmit, de olvass utána ha érdekel. Lehet hüvely flóra erősítő kúpot is használni, de ezt is orvossal kell egyeztetni melyiket javasolja.
2014. jan. 28. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb 2 hónapon keresztül volt, sógornőmnek meg még tovább tartott. Aztán az segített, hogy egy kezelés után a dokim Lactofeel hüvelygélt ajánlott, azt kellett pár naponta használni egy ideig, utána pedig azt mondta, hogy érzem, hogy valami nem stimmel, akkor is használjak el egyet. Így nem tért vissza utána már!
2014. jan. 28. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb. hónapon keresztül volt, kaptam rá gyógyszert, valamint tanácsolta a dokim (többek között), hogy legalább fokon mossak, ecettel (is) öblítsek -fertőtlenítő és gombaölő-.
2014. jan. 28. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
előző (kimaradtak a számok): 2 hónapon és 60 fokon
2014. jan. 28. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!