Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen nektek is van vizelet...

Terhesen nektek is van vizelet tartási problémátok?

Figyelt kérdés
Nekem eléggé be van dugulva az orrom és elég sokat hapcizok egy nap és hiába 2 csepp vizelet van bennem hapcizáskor nem tudom vissza tartani és ki jön van hogy annyi jön ki hogy a tisztasági a bugyi és a naci is olyan lesz. Annyira rossz meg cikinek érzem szerencsére csak itthon fordult elő ilyen de minden nap így járok, előtte sosem volt ilyen problémám. más is van így?
2014. jan. 29. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
igen. sőt, szülés után is sajnos.
2014. jan. 29. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Èn is megvagyok fázva elég rendesen,és hapcizom is bőven, de nem csöppen ki semmi sem alùlròl...

Pedig sűrűn járok pisilni,:ugyanis ma reggel teszteltem egy szépséges pozit :):)

javulást neked is!!

2014. jan. 29. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Én most még a 22. hétben vagyok, vizelettartási problémám még nincs, de olyan van, hogy közvetlenül pisilés után, ha állok vagy sétálok, úgy érzem majd bepisilok. De amúgy meg alig jön valami. Sokszor el is múlik az inger, ha arrébb mozdul a baba.
2014. jan. 29. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
nézz utána az intim tonának. egyik barátnömnek világéletében volt ilyen gondja pl nagy nevetéskor vagy tüsszentéskor. A terhesség elején még durvult az állapot, elkezdett járni intim tornára, ami teljesen rendbe hozta azóta sem fordul elö soha pedig lassan 3 éve szült.
2014. jan. 29. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is, még köhögéskor is! sőt, van hogy néha csak egyszerűen nem tudom visszatartani amíg kiérek a wc-re..
2014. jan. 29. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt sem terhesség alatt, sem szülés után. De esetleg próbáld meg az intim tornát.
2014. jan. 29. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
egyébként 29 hetes kismama vagyok. köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. jan. 29. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!